fbpx

קלמרי מטוגן

מצרכים ל- 4 סועדים800 גרם קלמרי נקי חתוך לטבעות2 כוסות קמחמלח ופלפלמיץ לימוןשמן לטיגוןאופן ההכנה 1. מחממים בסיר את השמן2. בקערה שמים את הקלמרי עם מעט מלח ופלפל, מיץ לימון ומערבבים3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקלמרי מצופה בקמח4. שמים את הקלמרי בשמן ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב5. להוציא את הקלמרי מהשמן ולהניח על נייר סופג ולהגיש
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 4 סועדים
800 גרם קלמרי נקי חתוך לטבעות
2 כוסות קמח
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן לטיגון

אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמן

2. בקערה שמים את הקלמרי עם מעט מלח ופלפל, מיץ לימון ומערבבים

3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקלמרי מצופה בקמח

4. שמים את הקלמרי בשמן ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב

5. להוציא את הקלמרי מהשמן ולהניח על נייר סופג ולהגיש

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר