קלמרי מטוגן

מצרכים ל- 4 סועדים800 גרם קלמרי נקי חתוך לטבעות2 כוסות קמחמלח ופלפלמיץ לימוןשמן לטיגוןאופן ההכנה 1. מחממים בסיר את השמן2. בקערה שמים את הקלמרי עם מעט מלח ופלפל, מיץ לימון ומערבבים3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקלמרי מצופה בקמח4. שמים את הקלמרי בשמן ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב5. להוציא את הקלמרי מהשמן ולהניח על נייר סופג ולהגיש

מצרכים ל- 4 סועדים
800 גרם קלמרי נקי חתוך לטבעות
2 כוסות קמח
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן לטיגון

אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמן

2. בקערה שמים את הקלמרי עם מעט מלח ופלפל, מיץ לימון ומערבבים

3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקלמרי מצופה בקמח

4. שמים את הקלמרי בשמן ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב

5. להוציא את הקלמרי מהשמן ולהניח על נייר סופג ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר