קן קדאיף במילוי קרם לבן ורוטב פירות יער

 

מצרכים ל- 8 מנות:
500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:
לסנן מעל השערות את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות.
שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
לסדר את השערות בכלי אישי ולאפות עד שמזהיבות.

מצרכים לקרם שוקולד לבןף
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)

אופן ההכנה:
להביא שמנת לסף רתיחה ולהוריד מהאש.
לשפוך שוקולד, לערבב לקרם חלק ולשמור במקרר 24 שעות.
להקציף לקרם יציב ולחלק בקעריות מעל לשערות קדאיף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה