קנור מציעה צירי עוף ובקר מקצועיים לבישול ביתי

מהלך זה ילווה בקמפיין עיתונות ובפעילות באינטרנט, במסגרתה ישודרו סרטוני הדגמה של 8 מתכונים באמצעות שף מקצועי

יוניליוור ישראל מרחיבה את מותג קנור עם קטגוריה חדשה בתחום הבישול והתיבול: צירים לבישול ביתי, בטעמי עוף ובקר, במרקם משחתי, הנמסים בזמן הבישול.
ציר עוף קנור – בסיס איכותי המעשיר ומשבח מרקים, רטבים, תבשילי ירקות ופסטה.
ציר בקר קנור – בסיס איכותי המעשיר ומוסיף טעם למרקי קטניות, רטבים ותבשילי קדרה.

ציר לבישול הוא נוזל צלול המהווה תמצית של טעמים, ומשמש כבסיס לבישול של כל ארוחה, תבשיל ומרק. הציר מופק על ידי בישול איטי של מוצרי מזון בתוך מים, המביא לכך שנוזלים המצויים בתוך המזון עוברים אל המים, ויחד עמם הטעם והריח האופייני למזון. בגמר הבישול מסוננים החוצה ה"מוצקים", על מנת לקבל את הנוזל הצלול המהווה את הציר.

על-פי מחקרים שערכה יוניליוור, השימוש בצירים נהנה מרף מודעות גבוה. מהמחקר עולה כי 63% מהנשים יודעות מהו ציר בישול, ו- 35% מהנשים הצהירו כי הן משתמשות בצירי בישול באופן תדיר.

קנור הינו המותג הקולינרי המוביל בעולם ובישראל בתחום המרקים, התבשילים והתיבולים, אשר הושק בישראל בחורף 1994 על ידי חברת יוניליוור ישראל. קנור מחזיק בנתח של 46% מהשוק הקולינרי הכולל תבשילים, אבקות מרק, מרקים ורטבים לתיבול ובישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר