קרם ברולה שוקולד לבן

מתכון של מותג השוקולד השוויצרי לינדט לרגל ולנטיינס דיי – יום האהבה. לפצח את קרום הסוכר ולהתענג על פודינג שמנתי ומתוק

ניתן להגיש עם פירות העונה חתוכים בצד לקישוט, או קוביית שוקולד
ניתן להגיש עם פירות העונה חתוכים בצד לקישוט, או קוביית שוקולד

רכיבים ל-6 מנות

475 מ"ל שמנת מתוקה

5 חלמוני ביצה

65 גר' סוכר

קמצוץ מלח

100 גר' שוקולד כמו לינדור לבן

סוכר לבן לקירמול (כ-1 כפית לכל מנה)

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש לחום של 150º.

מניחים 6 קעריות אפיה אישיות בתור תבנית אפיה עמוקה חסינת חום.

מקציפים את חלמוני הביצה, הסוכר והמלח בקערית חסינת חום.

מחממים בסיר על להבה קטנה את השמנת המתוקה עם חתיכות השוקולד עד שנמס לחלוטין.

מוזגים באיטיות את תערובת השמנת החמה אל תוך תערובת החלמונים תוך כדי בחישה רציפה.

מסננים את התערובת ומוזגים אל תוך קעריות האפייה האישיות ומכניסים לתנור.

ממלאים את תבנית האפייה במים עד לגובה מחצית הקעריות (שיטת אפייה זו מונעת את זליגת המים אל תוך תערובת קרם הברולה).

אופים כ-30-35 דקות.

מוציאים מהתנור, מניחים בצד לצינון ומכניסים למקרר לקירור מוחלט (ניתן להכין את המנה יום לפני ההגשה).

הגשה

מפזרים כ- 1 כפית סוכר על פני שטח קרם הברולה.

צורבים באמצעות ברנר עד להשחמה וקירמול.

ניתן להגיש עם פירות העונה חתוכים בצד לקישוט, או קוביית שוקולד.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה