רוצים ללמוד לבשל? קייטרינג como מציע מגוון סדנאות בישול חווייתיות

סדנת הבשרים "כל הבשר לקרניבורים" תתקיים ב- 08/03/09 יום ראשון בשעה 18:00 – לומדים להכין: רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט, קבבוני טלה ברוטב טחינה חמה וסומק, גלילות פרגית ממולאות תרד ופטריות, מאפה טלה ופורטבלו, אגס ברוטב יין אדום וסורבה

סדנת עוף "off – cource" תתקיים ב- 06/03/09, יום שישי בשעה 10:00
לומדים להכין: עוף צעיר ממולא ריזוטו ירקות ופירות יבשים, על מצע ירקות שורש, קיש פרגית על מצע סלט גזר טרופי, גלילות פרגית ממולאות בצל , תרד ופלפלים סושי סטייל, ממתקי כנפיים בטריאקי וצ'ילי, טארט שוקולד ופקאן סיני עם סורבה.

סדנת הבשרים "כל הבשר לקרניבורים" תתקיים ב- 08/03/09 יום ראשון בשעה 18:00
לומדים להכין: רוסטביף עסיסי עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוט, קבבוני טלה ברוטב טחינה חמה וסומק, גלילות פרגית ממולאות תרד ופטריות, מאפה טלה ופורטבלו,
אגס ברוטב יין אדום וסורבה.

סדנת ארוחת חג "החגים השנה טעימים יותר" תתקיים ב- 27/03/09 יום שישי בשעה 10:00 בבוקר וב- 01/04/09 יום רביעי בשעה 18:00
לומדים להכין ארוחת חג מושקעת: תבשיל בקר ביין אדום עם ירקות שורש ארומאטיים, שוקיי עוף ממולאות תאנים שום ופטרוזיליה על מצע אורז ופירות יבשים בדבש, קציצות כבש עם צנוברים ונענע ברוטב טחינה ירוקה, גלילות אנטריקוט ממולאות בצלצלי שאלוט ופטריות שמפניון ברוטב טריאקי, מלבי רימונים וקוקוס.

כל הסדנאות במחיר חורף מוזל של 150 ₪ למשתתף (במקום 200-240 ₪). בסיום כל סדנא ארוחה מלווה ביינות.

מרכז הסדנאות של קייטרינג como
מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
טל. אוהד – 052-2904804

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר