רטבי הסלט 5 אחוז של אסם יתבססו על שמן קנולה

אסם עוברת לשימוש בשמן קנולה בכל הרטבים בעלי 5 אחוז שומן: שום, חרדל ודבש, איטלקי, אלף האיים ווינגרט. שמן הקנולה, המחליף את שמן הסויה עליו התבססו מוצרים אלו עד כה, הינו בעל סגולות תזונתיות ייחודיות, הוא עשיר באומגה 3 ובויטמינים שונים, ובעל טעם מעודן המשתלב היטב ברטבים השונים לסלט.

אסם מובילה את שוק רטבי הסלט עם נתח שוק של 80 אחוז ומחזקת את תחום הלייט, המהווה 53 אחוז משוק רטבי הסלט בכלל.

סתיו יואלי, מנהלת השיווק של החטיבה הקולינארית באסם מסרה כי "המעבר לשימוש בשמן קנולה נותן מענה לצורך הקיים בציבור למוצרי בריאות בקטגוריית הרטבים לסלט. המהלך מהווה הרחבה למהלך התזונה הנבונה, בו החלה החברה עם השקתם של מוצרי לייט, מוצרים מרכיבים טבעיים ומוצרים מחיטה מלאה, שהושקו בחודשים האחרונים".

בין יתרונותיו התזונתיים של שמן הקנולה, ניתן לציין כאמור, את היותו עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות – אומגה 3 ואומגה 6, זאת תוך הצגת יחס הכמויות האופטימאלי לשילובן, על מנת שינוצלו באופן מיטבי בגוף. חומצת אומגה 3, תורמת להפחתת הסיכון לחלות במחלות לב, להורדת רמת ה"כולסטרול הרע" ולהגנה מפני סרטן ומחלות דלקתיות אחרות. חומצת אומגה 6, תורמת אף היא להורדת הכולסטרול בדם. כמו כן, עשיר שמן הקנולה בויטמין E ,אשר בנוסף ליתרונותיו הבריאותיים, מגן על רכיבי השמן בפני חמצון, ומגביר עמידותו בתנאי אחסון.

רטבי הסלט הינם כשרים בהשגחת בד"צ.

הרטבים משמן קנולה משווקים ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה