רפי כהן מרפאל ממשיך עם סלטי צבר: ועכשיו הממרחים

רפי כהן למד את סודות הבישול המרוקאי בבית סבתו, והפך לאחד השפים המובילים בארץ, תוך שהוא זוכה להכרה בינלאומית רחבה

סלטי צבר ושף רפי כהן ממסעדת רפאל בת"א, מציגים סדרה חדשה של שישה ממרחים ברמות שונות של חריפות : סחוג אדום, סחוג ירוק, סחוג תימני, טפנד זיתים, אריסה אדומה וחזרת. השף רפי כהן פיתח את הסדרה וליווה את המתכונים מרגע כתיבתם לאורך כל תהליך הייצור.שף רפי כהן

רפי כהן למד את סודות הבישול המרוקאי בבית סבתו, והפך לאחד השפים המובילים בארץ, תוך שהוא זוכה להכרה בינלאומית רחבה.

מסקר שערכה לאחרונה חברת צבר, עולה כי 63% מהישראלים נוהגים לתבל את המאכלים בתבלינים ורטבים חריפים, ובראשם הסחוג האדום – אותו אוכלים כ- 30% מאיתנו. לצד הסחוג הפופולארי, הישראלים אוהבים גם את ממרח הזיתים (20%) ואת ממרח האריסה (20%).

הממרחים בסדרה:
סחוג אדום – עשוי מפלפל חריף מיובש, טחון גס.
סחוג ירוק – עם הרבה פלפל ירוק טרי וכוסברה.
סחוג תימני – עשוי מפפריקה מתוקה מיובשת ואיכותית, בתוספת טחינה גסה ומגוון תבלינים עשירים בטעם וריח.
טפנד זיתים – מכיל זיתים ירוקים ושמן זית.
אריסה אדומה – ממרח פלפלים יבשים לוהט כמו של התוניסאים, עם פלפלים אדומים וללא גרעינים.
חזרת – עשויה מחזרת טרייה וסלק.

מחיר מומלץ לצרכן: 12.99 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר