fbpx

רפי כהן מרפאל ממשיך עם סלטי צבר: ועכשיו הממרחים

רפי כהן למד את סודות הבישול המרוקאי בבית סבתו, והפך לאחד השפים המובילים בארץ, תוך שהוא זוכה להכרה בינלאומית רחבה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

סלטי צבר ושף רפי כהן ממסעדת רפאל בת"א, מציגים סדרה חדשה של שישה ממרחים ברמות שונות של חריפות : סחוג אדום, סחוג ירוק, סחוג תימני, טפנד זיתים, אריסה אדומה וחזרת. השף רפי כהן פיתח את הסדרה וליווה את המתכונים מרגע כתיבתם לאורך כל תהליך הייצור.שף רפי כהן

רפי כהן למד את סודות הבישול המרוקאי בבית סבתו, והפך לאחד השפים המובילים בארץ, תוך שהוא זוכה להכרה בינלאומית רחבה.

מסקר שערכה לאחרונה חברת צבר, עולה כי 63% מהישראלים נוהגים לתבל את המאכלים בתבלינים ורטבים חריפים, ובראשם הסחוג האדום – אותו אוכלים כ- 30% מאיתנו. לצד הסחוג הפופולארי, הישראלים אוהבים גם את ממרח הזיתים (20%) ואת ממרח האריסה (20%).

הממרחים בסדרה:
סחוג אדום – עשוי מפלפל חריף מיובש, טחון גס.
סחוג ירוק – עם הרבה פלפל ירוק טרי וכוסברה.
סחוג תימני – עשוי מפפריקה מתוקה מיובשת ואיכותית, בתוספת טחינה גסה ומגוון תבלינים עשירים בטעם וריח.
טפנד זיתים – מכיל זיתים ירוקים ושמן זית.
אריסה אדומה – ממרח פלפלים יבשים לוהט כמו של התוניסאים, עם פלפלים אדומים וללא גרעינים.
חזרת – עשויה מחזרת טרייה וסלק.

מחיר מומלץ לצרכן: 12.99 ₪

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה