רשת המרכזים הקולינריים SPICES כלים וטעמים – משיקה שמן זית כתית במותג פרטי

קו שמן הזית כולל חמישה שמנים מזנים אירופיים, בהם שניים במהדורה מוגבלת, בלעדיים ל- spices: פיקואל, פרנטויו, לצ'ינו, מוריולו (בלעדי), וקורונייקי (בלעדי)

רשת המרכזים הקולינריים SPICES כלים וטעמים – משיקה שמן זית כתית במותג פרטי.
קו שמן הזית כולל חמישה שמנים מזנים אירופיים מובילים, בהם שניים במהדורה מוגבלת, בלעדיים ל- spices: פיקואל, פרנטויו, לצ'ינו, מוריולו (בלעדי), וקורונייקי (בלעדי)

השמנים הם מתוצרת "הלפרן משק מולר", המתמחה בגידול עצי זית ובייצור שמני זית מובחרים. כל השמנים בדרגת איכות של "כתית מעולה" ומצטיינים בארומה עשירה ובחמיצות נמוכה במיוחד

שרון קזס, מנהל הרשת, אמר: "השקת המותג הפרטי מחזקת ומבססת את מעמדה של SPICES, שהצליחה תוך חצי שנה להפוך לרשת המרכזים המובילה בישראל לתרבות הבישול והאירוח בזכות שילוב חסר תקדים בין אוכל, חוויית קנייה וידע. קו שמן הזית נועד לתת מענה לצרכן אנין הטעם ומרחיב את מגוון מוצרי האיכות שאנו מציעים".

השמנים כשרים ונמכרים בבקבוקי 750 מ"ל.

פיתוח קו השמן לווה בייעוץ המקצועי של מריוס רוזנברג, מומחה לשמן זית וטועם של מועצת הזיתים, והאגרונום ד"ר פתחי עבד אל-האדי, מומחה בעל שם עולמי לגידול עצי זית והפקת שמן זית, וטועם מוסמך של מועצת הזית העולמית.
רוזנברג אומר: "כל השמנים מצטיינים בטעמים האופיינים לאחיהם האירופיים, עם השפעה קלה של הטרואר המקומי. הקפדה על תנאי ייצור אופטימליים, כמו תזמון מדויק של הקטיף ושטיפה מוקפדת של הפרי, והמומחיות של בית הבד, מעלים אותם לדרגת שמני הבוטיק האיכותיים ביותר המיוצרים בישראל".

שמן הזית מצטרף לקו מוצרי האיכות הקולינריים במותג פרטי שהשיקה הרשת לאחרונה: רכז רימונים, תמצית וניל טהור מדגסקר בורבון, גרנולה ותערובות תבלינים שונות.

על שמני הזית החדשים:
פיקואל – זית נפוץ בספרד וגם בישראל. השמן המופק ממנו עדין, עם טעם פירותי וארומה של הדרים עם רמז לשקד. זהו שמן יציב, חסין לשינויי מזג האוויר, ולכן ניתן לאחסנו לזמן ממושך – אפילו עד שנתיים – בלי חשש שיתחמצן וישנה את טעמו. מצטיין בחמיצות נמוכה במיוחד של 0.2%. מתאים לתיבול ולבישול.
מחיר: 54.90 שקל.

לצ'ינו – זית שמוצאו בחבל לציו באיטליה, שבירתו רומא. השמן המופק ממנו מצטיין בטעם עדין ופירותי עם עשבוניות קלילה, ללא שמץ של חריפות. מתאים לליווי מאכלים עדינים ובמיוחד לסלטי עלים ולסביצ'ה.
מחיר: 54.90 שקל.

פרנטויו – זית נפוץ בצפון איטליה. השמן בעל ניחוח פירותי עדין ומצטיין בחמיצות נמוכה. מתאים לאפייה, רוטבי פסטה וסלטים, ומומלץ מאוד להכנת קרפצ'יו.
מחיר: 54.90 שקל.

מוריולו – זית אופייני לטוסקנה שבאיטליה. השמן מצטיין בארומה של ירקות טריים וטעמו נשאר בפה זמן רב. מתאים לשימושים מגוונים, מומלץ בעיקר לסלטים. השנה הופק השמן בכמות מוגבלת ביותר, וכל התוצרת, 850 בקבוקים ממוספרים, תימכר ב- spices כלים וטעמים.
מחיר: 64.90 שקל.

קורונייקי – זית שמוצאו ביוון אך נפוץ כיום בעיקר בכרתים. כיוון שהזית קטן מאוד (משקל כל יחידה עומד על 2-3 גרם), קשה להפיק ממנו שמן ולכן המטעים מצומצמים ביותר. ב- “spices כלים וטעמים" תימכר למעשה באופן בלעדי כל תפוקת השמן השנה, שעומדת על 850 בקבוקים. השמן עדין מאוד עם ארומה עשבונית. מתאים לתיבול עדין ביותר ולאפייה.
מחיר: 64.90 שקל.

SPICES כלים וטעמים
רח' קהילת סלוניקי 11 תל אביב, טל. 6475555-03
מתחם ביל"ו סנטר, טל. 9455223-08



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר