שבועות במחלבת גבינות משק יעקבס מכפר הרא"ה: גבינות וגלידה

לכבוד חג השבועות מציגה מחלבת יעקבס מכפר הרא"ה, שתי גבינות חדשות: "עמית" – גבינה מחלב כבשים בסגנון גבינה טוסקנית. "יואב" – גבינה מחלב בקר בסגנון הברס בלו הצרפתית וקמבוזולה האיטלקית. כמו כן, במחלבת יעקבס החלו לייצר גלידה איטלקית מחלב הבקר של המשק

לכבוד חג השבועות מציגה מחלבת יעקבס מכפר הרא"ה, שתי גבינות חדשות:
"עמית" – גבינה מחלב כבשים בסגנון גבינה טוסקנית.
"יואב" – גבינה מחלב בקר בסגנון הברס בלו הצרפתית וקמבוזולה האיטלקית.
כמו כן, במחלבת יעקבס החלו לייצר גלידה איטלקית מחלב הבקר של המשק.

"עמית" היא גבינה קשה מחלב כבשים מלא בסגנון גבינה טוסקנית, בתוספת פלפל אדום גרוס (פפרונצ'ינו).
הגבינה מכילה 32 אחוזי שומן, הפלפל האדום מעניק לגבינה טעם ייחודי ופיקנטי.
הגבינה מתאימה לפריסה, לאכילה על לחם, לגירוד על פסטה, ניתן להגיש אותה על פלטת גבינות וכתוספת ליד יין.
ניתן להשיג אותה ברשתות השיווק ובחנות המפעל של משק יעקבס בכפר הרא"ה במחיר של 14.5 ₪ ל- 100 גרם.

"יואב" – גבינה בסגנון הברס בלו הצרפתית והקמבוזולה האיטלקית.
הגבינה עשוייה מחלב בקר ומכילה 28 אחוזי שומן.
"יואב" הינה פרי פיתוח של מחלבת יעקבס, וייחודה טמון בגידול של שני סוגי עובש במוצר אחד.
הגבינה מתאימה בשילוב עם יינות אדומים יבשים ולבנים יבשים.
את גבינת "יואב" ניתן להשיג רק בחנות המפעל של מחלבת משק יעקבס בכפר הרא"ה. מחיר ל- 100 גרם: 13 ₪.

חידוש נוסף במחלבת יעקבס הינו ייצור הגלידות.
במחלבה החלו לייצר גלידות בסגנון מסורתי איטלקי, הגלידות מיוצרות מחלב הבקר של המשק. הגלידה מיוצרת מחלב מלא ומרכיבים טבעיים בלבד, ללא תוספות של חומרים משמרים.
הגלידה מיוצרת באמצעות ציוד מודרני בשיטות מסורתיות, המאפשרות קבלת מרקם וטעמים ייחודיים.
גלידת יעקבס מיוצרת בטעמים של וניל, שוקולד, תאנים וקיווי.
את הגלידה ניתן להשיג רק בחנות המפעל של מחלבת יעקבס שנמצאת במושב כפר הרא"ה.

המבקרים במחלבה יוכלו ליהנות מחנות חדשה, גדולה ומרווחת, המתאפיינת בעיצוב מוקפד ומודרני.
החנות מציעה למעלה מ- 30 סוגים שונים של גבינות קשות, חצי קשות וגבינות רכות מחלב בקר, כבשים ועיזים.

בתוצרת המחלבה ניתן למצוא את המוצרים הבאים: גאודה, קצ'וטה, בלפאז, פקורינו רומנו, רוקפור, איטליקו, קממברט, סנט מור, גבינת כבשים ביין, גבינת, עומר, אופיר, שחר, אורי, עמית, יואב, לבנה, ברינזה, בולגרית, עז מה, צפתית ויוגורטים במגוון טעמים ועוד.

המבקרים במשק בחג השבועות יוכלו לצפות בתהליך החליבה, לבקר בחנות המפעל, לשמוע הסברים על הגבינות השונות ולטעום מהן.
לקראת החג יתקיימו בחנות המפעל מבצעי הנחה על מגוון רחב של גבינות.


שעות פתיחת החנות:
ימים א'-ה' 8:00-18:00
יום ו' 8:00-15:00
בחג ובשבתות סגור
טלפון לבירורים: 04-6366111

הכוונה: מכביש 4 מדרום לחדרה, פונים ימינה בצומת כפר הרא"ה, ומכביש 4 מכיוון צפון פונים שמאלה בצומת הרא"ה ופניה ראשונה ימינה לתוך מושב כפר הרא"ה. בתוך המושב יש שילוט הכוונה למחלבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר