שבת של בראנץ' במסעדת "אדורה"

בין ה"מנות הקטנות": מסבחה חצילים טחינה ובשר עגל (15 ₪), סביצ'ה של דגים (17 ₪), טונה מעושנת על קונפי תפוחי אדמה ותבלינים (22 ₪), פסטיה של גבינות, תרד ועגבניות (19 ₪)

השף אבי ביטון יוצר לראשונה תפריט בראנץ', אשר יוצג לקהל הרחב בשבת הקרובה, ויוגש בשעות 13:00 – 09:00.
התפריט מחולק ל"מנות קטנות" ול"ארוחות בראנץ'.

בין ה"מנות הקטנות":
מסבחה חצילים טחינה ובשר עגל (15 ₪), סביצ'ה של דגים (17 ₪), טונה מעושנת על קונפי תפוחי אדמה ותבלינים (22 ₪), פסטיה של גבינות, תרד ועגבניות (19 ₪), שרימפס בשמן זית וזעתר על קרם חצילים (22 ₪), סטייק פורטובלו וגבינת עיזים (19 ₪), ועוד.

בין ארוחות הבראנץ':
ארוחת שלוש מנות קטנות (56 ₪), שקשוקה חצילים ופטה (42 ₪), שקשוקה מרגז (46 ₪), ביצים רכות, גבינת שמנת, אספרגוס, טונה מעושנת ובריוש מוצנם (48 ₪), פרנץ' טוסט עם בננות מקורמלות, דבש מתובל וקוקוס (32 ₪).


מחיר ארוחת בראנץ' כולל קפה ושתייה קלה (לימונדה/תפוזים) וסלסלת מאפים ומטבלים.



השף אבי ביטון
מסעדת "אדורה"
רח. בן יהודה 226 ת"א
טל. 03-6050896




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר