שיבאס ריגאל מיזונארה – וויסקי סקוטי בחביות מאלון יפני

וויסקי סקוטי שמכבד את המסורת והאמנות היפנית. צילום agenechic
לוויסקי זה יש ניחוח פירותי של אגס ותפוזים. הפה חלק עם טעם מתקתק של דבש ואגוזי לוז, והעץ מורגש. הסיומת ארוכה, מהנה וטעימה

ליצרנית הוויסקי שיבאס ריגאל, שמוכרת 4.5 מיליון מארזי 9 ליטר מדי שנה ביותר  מ-150 מדינות ברחבי העולם, נוסף ילד נוסף: שיבאס ריגאל מיזונארה (MIZUNARA) – הוויסקי הסקוטי הראשון בעולם שתהליך הייצור שלו כולל יישון בחביות עץ אלון יפני מסוג מיזונארה שגדל ביפן. חביות  אלה ייחודיות בשל האופי הנקבובי המיוחד שלהן, שמשאיר חותם על המרקם החלק המאפיין את הוויסקי של שיבאס, עם השפעות יפניות על  הארומה והטעם. הוויסקי מורכב מבלנד מובחר של סינגל מאלטים וויסקי דגנים (grain) שנבחרו בקפידה. לוויסקי יש ניחוח פירותי של אגס ותפוזים. הפה חלק עם טעם מתקתק של דבש ואגוזי לוז, והעץ מורגש. הסיומת ארוכה, מהנה וטעימה.

רני כהן מחטיבת האלכוהול בטמפו הנחה את הטעימה. צילום אמנון פאר
רני כהן מחטיבת האלכוהול בטמפו הנחה את הטעימה. צילום אמנון פאר

רני כהן,  המנהל המקצועי של חטיבת האלכוהול בטמפו – היבואנית, שהנחה את הטעימה, סיפר כי הוויסקי הזה נוצר על ידי קולין סקוט – המאסטר בלנדר של שיבאס, והושק לראשונה ב- 2013. למכירה בארץ הגיעו כ- 4,000 בקבוקים של 700 מ"ל. המחיר 215 ₪.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר