שילוב אינדונזי: ירון קסטנבוים מארח את שחף שבתאי בפוד ארט

ירון קסטנבוים מפודארט ושחף שבתאי, שף ויועץ הקולינארי של VAKZUID באמסטרדם ו- ZENZI בהודו, נפגשים לערב חד פעמי עם השפעות אינדונזיות.

הארוחה תתקיים בבית פוד ארט ביום חמישי ה-8 בדצמבר בשעה 20:00. במסגרת הארוחה יציגו השניים תפריט אקזוטי שמשלב את הבשורה הקולינרית של שבתאי: ניחוחות וחומרי גלם אינדונזיים עם נגיעות צרפתיות וטכניקות בישול המשלבות ווק אינדונזי ותנור, עם תפיסתו הקולינרית של קסטנבוים, המבוססת על שימוש בחומרי גלם עונתיים וחיבור בין עולמות קולינריים.

בתפריט
טעימות ראשונות
טמפורת גבינת עיזים על מצע סלט עגבנייה צלויה, רוקט וקשיו בוינגרט יוזו
פיצה אסיאתית עם סינטת בקר, וואסאבי וטריאקי שומשום
כבד אווז חם ברוטב עירית ואצות קומבו
טונה סלמון רול במטבל שומשום וואסאבי
שרימפס טמפורה בדבש וג'ינג'ר

מנות עיקריות (לבחירה מנה עיקרית אחת)
יקיטורי בקר בחרדל ומיסו עם קרם תפוחי אדמה ובוק צ'וי
סלמון צלוי ברוטב וניל-מירין
טופו טמפורה על מצע סמבל אינדונזי

מתוקים
גלידת קוקוס פאנדן, בצק עלים ובננות בקרמל
פנקוטה של למון גראס בסירופ צ'ילי אדום

מחיר: 200 שקל לסועד, יש להזמין מקום מראש בבית פודארט טלפון 6950957 03.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה