fbpx

שילוב חדש: "סקנדל בנמל" – גלידה איטלקית במכונה אמריקאית אביב

גלידת 'סקנדל' נפתחה בנמל תל אביב, ומציעה גלידה ונספט מיוחד: גלידה איטלקית במכונה אמריקאית. ל'סקנדל', קשת טעמים משוקולד ווניל עד נוטלה בוטנים, טירמיסו, יוגורט תות, יוגורט טבעי ומסטיק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

גלידת 'סקנדל' נפתחה לאחרונה בנמל תל אביב, ומציעה גלידה בקונספט מיוחד: גלידה איטלקית במכונה אמריקאית.

סקנדל היא התוצר של מפגש בין יוחאי בן זכרי, טכנולוג מזון, ושל שחף טנצר, תעשיין מזון ובעל מחלבה בכפר תבור בגליל התחתון, השניים עבדו בעסקי המזון של אביו של שחף, ועם השנים נרקמו בין השניים יחסי חברות.

לפני כשנה עלה אצלם הרעיון לייצר גלידה איטלקית איכותית. לאחר מספר ניסיונות ופיתוחים המבוססים על חומרי גלם מתקדמים, הגיעו לנוסחה הסופית של טעם הגלידה, אבל רצו הרבה יותר מזה.
לדבריהם, לגלידה האיטלקית חסרון בולט אחד, הבא לידי ביטוי בשינוי טמפרטורה המשפיע על מרקמה וטעמה של הגלידה. לעומתה, גלידה ממכונות אמריקאיות, מבטיחה גלידה טרייה תמיד.

השניים שהגיעו מעולם תעשיית המזון בעל הסטנדרטים הגבוהים באיכות ותו תקן, החליטו שאיכות הגלידה שלהם צריכה להישמר תמיד באותה רמה, ולכן הגו את הרעיון לשמר את הגלידה האיטלקית במכונות אמריקאיות.

ל'סקנדל', קשת טעמים משוקולד ווניל עד נוטלה בוטנים, טירמיסו, יוגורט תות, יוגורט טבעי ומסטיק.

סקנדל בנמל
נמל תל אביב

א-ה 15:00 עד03:00, ו-ש 10:00 עד 05:00

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה