שישי 26.4 בסניפי ספייסס: מתכוננים לחג השבועות וטועמים מתכונים

אם עד היום קראתם מתכונים, עכשיו תוכלו גם לטעום אותם.
ביום שישי 26.4, בכל סניפי רשת ספייסס, בין השעות 10:00-14:00:
ספייסס מתכוננת לחג השבועות, ומכינה לכם מנות שתוכלו לארח ולהתענג עליהן בחג.
השבוע תראו איך מכינים בקלי קלות פוקצ'ה נפלאה בטעמים ייחודיים, ופניני ניוקי ברוטב שמנת בטטות וערמונים.

בנוסף, מבצע מיוחד רק ביום זה בכל הרשת לקמח לפוקצ'ה ופיצה, וארטישוק בצנצנת:
הנחה של 20% למביא עמוד זה מודפס מתוך אתר אכול ושאטו.
ההנחה הינה למוצר אחד לאדם.

פוקצ'ה עם ארטישוק פרמז'ן ורוקט – שירה רוטמן דגן, Spices

פניני ניוקי ברוטב שמנת בטטות וערמונים – טלי אלעד, Spices

מיני סדנאות בישול במטבח ההדגמות של ספייסס סניף תל אביב:
יום ד 24.4 שעות 11:00-12:30 – נעבוד עם שערות קדאיף ונכין מנות מלוחות ומתוקות.
יום ה 25.4 שעות 17:00-18:30 – נכין עוגת גבינה מעולה, גלילות שמרים במילוי גבינה ומקלוני בצק עלים ופרמז'ן.
ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום. מתכונים יחולקו במקום.

סניפי ספייסס:
תל אביב (קהילת סלוניקי 11, 03-6475555) יהוד (רח' אלטלף 1, 03-6326320)
ביל"ו סנטר (מתחם ביל"ו סנטר, 08-9455223)






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה