שף אלון גונן מאל-בריו מארח את שופטי תחרות טרה וינו

השופטים, אשר אורחו בשנה שעברה במסעדת אל-בריו, ביקשו גם השנה לבקר את השף המזוהה ביותר עם יינות הבוטיק הישראליים אשר במסעדתו יש ייצוג ל- 40 יקבי בוטיק

ביום שישי 7.11.08, תערך במסעדת אל-בריו של שף אלון גונן ארוחת ערב לשופטי תחרות "הטרה וינו", שמתקיימת באילת בין התאריכים – 15.11.08 12.11.08. השופטים, כ- 22 איש מכל רחבי העולם, מגיעים זו השנה השנייה לישראל לתחרות הבינלאומית שמארגן חיים גן איש הענבים בשיתוף רשת ישרוטל הנותנת חסות לאירוע.

השופטים, אשר אורחו בשנה שעברה במסעדת אל-בריו, ביקשו גם השנה לבקר את השף המזוהה ביותר עם יינות הבוטיק הישראליים אשר במסעדתו יש ייצושף אלון גונןג ל- 40 יקבי בוטיק. התפריט אשר נבחר לסעודה:

מנות ראשונות – לבחירה
לבנה כבשים עם חציל קלוי בשמן זית ממושב בירגר
פלפלים ספרדיים ממולאים גבינת רוקפור של משק יעקבס
סלמון מעושן קלות עם שמן אנשובי וחומץ שמפניה
רביעית שרימפס על אבוקדו בחמאת ג'ניג'ר וצלפים

את המנות ילווה יין שרדונה 2006 של יקב הבוטיק בן-חיים.
מנת ביניים: סורבה גויאבה אדומה עם כוס שירז של שאטו גולן

מנה עיקרית – לבחירה
ביף בורגניון עם ירקות שורש מבושל ביין אדום המרלו של יקב כהנוב
אוסובוקו טלה עם ארטישוק ירושלמי
מרק בויבז של פירות ים ודגי לוקוס

את המנות ילווה הקברנה סבניון של יקב כהנוב וכוס של קברנה סבניון מיקב ראובן מגבעת עדה.

מנה אחרונה מתוקה: קרפ ריבת חלב עם טראפלס שוקולד וכדורי גלידת אלפחורס. יוגש עם יין קינוח סטינלה של מרקס דה קסרס.

רגע לפני פיזור נגיש הפתעה, טעימות יין פטיט וורדו זני של יקב כהנוב.

אל-בריו, רח' נחלת בנימין 12 פינת השומר 7 תל-אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר