fbpx

שף ומנות חדשות ברשת ספגטים

שף חדש, אליאב גולדנברג, ותפריט חדש ברשת מסעדות 'ספגטים' אליאב גולדנברג ימשיך להוביל את קונספט המטבח האיטלקי-מודרני של 'ספגטים' ביצירת מנות חדשות ועדכניות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רשת מסעדות 'ספגטים' מתחדשת עם שף חדש מוכשר ומבטיח, אליאב גולדנברג (28), ומרעננת את התפריט. 'ספגטים' המובילה מזה שנים את תפיסת הקז'ואל דיינינג בארץ ומתמחה במטבח האיטלקי המודרני, תמשיך להציע למגוון לקוחותיה תפיסת קונספט ייחודית זו עם הרחבת היצע המנות בטעמים, רטבים וסגנונות חדשים.

גולדנברג עדכן את התפריט של 'ספגטים', המציע חוויה אורבנית עדכנית עם קריצה עכשווית למטבח האיטלקי המסורתי. המנות החדשות מאופיינות בניגודים: קלאסי-מודרני, מסורתי-חדשני, איטלקי-רב תרבותי ללא התפשרות על ייחודיות ויצירתיות.

בנוסף, מציע התפריט לפרקים מנות ספיישל שיתחלפו בהתאם לעונה (קיץ, חורף וכדו'). לדברי גולדנברג, העבודה במטבח הרשת היא אתגר גדול מבחינה אישית ומקצועית. לדבריו, היצירתיות והמקצועיות שהוא מביא איתו למטבח, יחד עם אהבת המטבח האיטלקי, יביאו את הרשת לידי ביטוי קולינרי, ייחודי וחדשני.

התפריט החדש מציע מגוון רחב של מנות, ביניהן:
ספגטי 'פומודורו טימו' – ספגטי ברוטב עגבניות, פלפלים קלויים עם טימין ושמנת (41 שקלים), ספגטי 'בטטה פינולי' – כרישה, פרוסות בטטה, צנוברים, שמן זית ושום (46 שקל), ספגטי 'קנה קרצ'ופי' – בשר מעושן, ארטישוק, שמן זית, קוביות עגבניות, יין לבן ועשבי תיבול (47 שקל) ועוד. במנות הראשונות מציע התפריט, 'פורטובלו בטאבון' – פטריית פורטובלו במילוי פסטו, גבינת רוקפור, ריקוטה עגבנייה וחציל, מוגש ברוטב פלפלים וסלט עלי בייבי (23 שקל). בקטגוריית הבשרים והדגים 'פשה מילנזה' – פילה דג הנהרות, אפוי בטאבון עם תפוחי אדמה ושמנת (58 שקל).

כל מנות הספגטי בתפריט מוגשות גם מספגטי מחיטה מלאה, כחלק ממהלך כולל עמו יצאה לאחרונה הרשת במקביל להשקת תפריט הספורט החדש 'ספורטעים'. תפריט הספורט משלב בתוכו מגוון רחב של מנות דלות שומן המכילות פסטה מחיטה מלאה, סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרליים ועוד, ומאפשר לשוחרי הבריאות, לספורטאים ולכל העוסקים בספורט, ליהנות מאפשרות בחירה בין מנות לפני אימון ואחרי אימון, תוך הצגת המידע על אחוזי השומן בכל מנה.

לגולדנברג ניסיון של 8 שנים בענף. בתפקידיו הקודמים עבד ברשת המסעדות הבינלאומית 'אמזון', קייטרינג 'פרי הארץ', 'קופי בר', ובתפקידו האחרון עבד כשף של "גופרמן", קפה-מסעדה ברשפון.
רשת 'ספגטים', בבעלות משותפת של משה ויינגרטן, גדי גרנות ודרור נחושתן, מונה כיום 17 סניפים בפריסה ארצית ועד סוף 2007 תמנה הרשת 21 מסעדות עם פתיחת הסניפים החדשים, פתח תקווה, נהרייה, כפר סבא וקריית אונו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה