שף חדש במלון שרתון אילת – השף אלון לוי

לוי, שנולד בירושלים בשנת 1973 והינו נשוי ואב לשניים, עבד במטבחי מלונות ירושלים מגיל 16. כבר בגיל 17.5 פתח את הפיצרייה השכונתית הראשונה שלו בשכונת נווה פת, עד לגיוסו לצה"ל בו היה טבח בחטיבת רמאללה

השף אלון לוי התמנה כשף החדש של מלון שרתון אילת,
לוי, שנולד בירושלים בשנת 1973 והינו נשוי ואב לשניים, עבד במטבחי מלונות ירושלים מגיל 16. כבר בגיל 17.5 פתח את הפיצרייה השכונתית הראשונה שלו בשכונת נווה פת, עד לגיוסו לצה"ל בו היה טבח בחטיבת רמאללה.

לאחר שירותו הצבאי הגיע לאילת, ובמקביל לעבודתו למד טבחות סוג 1 וסוג 2 בתדמור, שם גם סיים מספר קורסים מקצועיים נוספים, ואף נשלח להשתלמות בפלמה דה מיורקה.

עם שובו ארצה מונה לוי לתפקיד שף אחראי על טיפוחו של המטבח החלבי בשרתון אילת, בעבודה השוטפת במלון ובאירועים. בהמשך קודם לסגן שף המלון. בתפקידו זה היה אחראי על ניהול התפעולי של מטבח המלון והמסעדות.
עתה מונה שף אלון לוי לשף המלון, לאחר תקופת ניסיון של כחצי שנה בה זכה למשובים טובים מאד מהנהלת המלון והאורחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר