אביב רגב, השף החדש של קפה ביסטרו "לה-סנטרל" בשד' רוטשילד ת"א, רגב, מציע אפשרויות לבילוי של בוקר או של שבת.
אביב מחזיר את ארוחות הבוקר ל"לה סנטרל", המוגשות בכל יום עד 12:30:
"קרוק מדאם": ביצת עין מונחת על לחם קסטן, חזה אווז מעושן, גבינת אמנטל מוקרמת בתנור, בתוספת סלט ירוק ברוטב ויניגרט שמן זית ומיץ טבעי/שתיה חמה (38 ₪)
"לה סנטרל":2 ביצים, סלט ירקות, מבחר גבינות, מטבלים, לחם וחמאה, קונפיטורה ביתית, מיץ טבעי ושתייה חמה (44 ₪)
"בוקר שקשוקה": מוגשת במחבת בתוספת סלט ירקות וגבינת פטה בשמן זית ולימון, לחם, חמאה ומיץ טבעי/שתיה חמה (38 ₪)
הצעה לבילוי של שבת עם חמין של הסבתא
החמין הוא כמו שהסבתא ההונגרייה של אביב השף, פרל, הייתה עושה: צלחת עמוסה בבשר, ביצים, חומוס, שעועית, קישקע וסלט קטן בצד.
המחיר: 48 ₪ למנה
החמין מוגש בימי שבת בלבד החל משעה 12:00 בצהריים ועד שהסיר נגמר.
קפה ביסטרו "לה סנטרל"
שד' רוטשילד 29 תל אביב
טל. 03-5667822