שף חדש ותפריט חדש בלה סנטרל

הביסטרו לה סנטרל צירף לכוחותיו שף חדש מוכשר ומבטיח, שעיצב תפריט צרפתי קלאסי עם טוויסטים, תוך שימת דגש על רטבים מיוחדים המשלימים את המנה.

השף החדש, עמית בן טוב, הוא בעל ניסיון ענף של 15 שנה במטבחי מסעדות ברחבי העולם. ברזומה שלו ניתן למנות שנתיים ב- c.i.a בניו-יורק – האקדמיה הגבוהה לבישול ולהכשרת שפים, ועבודה בכמה מהמסעדות הטובות בעולם, ביניהם "דניאל בולו" בניו יורק, ז'אן ג'ורג', מסעדת הויליג' בניו יורק, וכפות תמרים הישראלית.

בימים אלה בן טוב התאזרח מחדש בישראל במטבח של מסעדת לה סנטרל בשדרות רוטשילד תל-אביב. את התפריט עיצב ברוח צרפת עם דגש חזק על רטבים קלאסיים עם טוויסט מקומי המעניק הרמוניה וקלילות יחסית למטבח הצרפתי שנודע בכבדות רטביו. בן טוב מדגיש כי התפריט החדש מורכב מחומרי גלם טריים ומנות שנעשות מהבסיס מדי יום, וספיישלים מתחלפים בהתאם לעונה.

התפריט כולל ארוחות בוקר משודרגות, סלטים ומנות ראשונות כמו : סלט סלמון מאודה קר – מיקס עלי חסה, מלפפונים ועגבניות שרי, פלפל קלוי, סלמון מאודה, ביצה קשה בוינגרט פסטו (48 שקל), לביבות רזולי חציל- ליבת חציל בלאדי קלויה בגריל בתוספת גבינת רוקפור ברוטב יוגורט נענע (38 שקל), פטה כבד עוף בתוספת קונפי שום, ריבת הבית וסלט ירוק בוינגרט יין אדום (36 שקל), ריזוטו- אורז איטלקי בציר בקר, יין לבן, לקט ירקות בקרם פטריות פורציני (46 שקל) ועוד.

מנות עיקריות
חזה עוף בהדרים- פילה חזה עוף ברוטב הדרים, חרדל ודבש מוגש בתוספת פירה/ אורז (69 שקל), קציצות עגל-עגל טרי ברוטב ירקות שורש ופטריות בתוספת פירה (69 שקל), פילה דג ים על מצע פירה פסטו בוינגרט פטריות (79 שקל), אנטרקוט – 300 גרם אנטרקוט מיושן במקום, ירקות בגריל, תפוחי אדמה צלויים ברוטב יין אדום/ פלפלת ועוד.

את התפריט ניתן לטעום גם בשעות העסקיות (12:00-18:00) במחירים 49-79 שקל.

לה סנטרל- רוטשילד 29, תל-אביב. 03-5667822 .
א-ה 08:00 – 01:00, ו 08:00 – 02:00 שבת – 09:00 – 01:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה