ל- 2 מנות/סועדים
חומרים:
2 נקטרינות צהובות גדולות וקשות
8 שרימפסים גדולים מאוד, קלופיים ונקיים (עדיף מזן קריסטל מקומי)
4-3 כפות מים
2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
צ'ילי יבש גרוס
גרגירי כוסברה טחונים
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
לחמם מחבת טפלון עם מעט מאד שמן, עד שהשמן מעשן מעט.
להוסיף את הנקטרינות והשרימפס ולטגן קלות עד שהשרימפס מחליפים צבע לכתום (כעשרים שניות).
להוסיף את המים, הסוכר, מלח, קורט צ'ילי וקורט כוסברה, ולהמשיך לבשל עוד כדקה.
להעביר את הנקטרינות והשרימפס לצלחת, ולהרטיב עם הסירופ שנשאר במחבת.
להגיש חם.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
