תדמור מלמד את הקהל הרחב לבשל בבית כמו המקצוענים

משתתפי הקורס, שמחזור ראשון שלו יפתח בינואר הקרוב, ילמדו להכיר את המטבח הקלאסי וירכשו את כל היסודות לבישול מקצועני בבית

בבבית הספר תדמור למקצועות הבישול בהרצליה, פותחים את השערים בפני הקהל הרחב, ומציעים קורס Cook & Bake בימי שישי בבוקר.

משתתפי הקורס, שמחזור ראשון שלו יפתח בינואר הקרוב, ילמדו להכיר את המטבח הקלאסי וירכשו את כל היסודות לבישול מקצועני בבית.

הקורס, המיועד לחובבי בישול, יכלול ידע תיאורטי ומעשי במגוון תחומים: החל משיטות חיתוך וטכניקות הכנה של ירקות, דרך הכרת נתחים שונים של הבשר והתאמתם למנות שונות, הכרות עם דגי ים ובריכה, הכנת סושי ועד לפסטות ומטבח חלבי.
משתתפי הסדנא יתנסו גם באפיה, בהכנת קינוחים ובעבודה בשוקולד.

את הקורס ידריכו בכירי סגל ההדרכה של "תדמור", שפים ושף-קונדיטורים ותיקים, מנוסים ומקצועיים מהשורה הראשונה. בבית הספר בנו מתכונת לימודים שהותאמה במיוחד, ומאפשרת לימוד מרוכז ב- 10 מפגשים שבועיים שיערכו בימי ו' בשעות הבוקר, כך שלא יתנגשו עם שעות העבודה.

5% הנחה לקורס cook & bake החדש של בית הספר המרכזי למלונאות מקצועות האירוח תדמור, לנרשמים עד 15/01/09.


לפרטים והרשמה: [email protected]
www.tadmor.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר