תוכנית טלוויזיה חדשה לשף ארז קומורובסקי

"אצל ארז בגליל" תצולם בתוך הבוסתן שלו, כשהוא שולף מהאדמה את הירקות אותם שתל, עובד עם חומרי הגלם הכי גליליים ומלמד את הצופים להכין בישולים אישיים, בגובה העיניים

ארז קומרובסקי מגיע לראשונה למסך הקטן, עם תכנית בישול משלו.

לאחר שעבר לגליל והתחבר לקולינריה הישראלית-גלילית, ויצר לעצמו בוסתן אורגני ששתל בעצמו בבית המשקיף לנופי הגליל, החליט ארז לשנות ממנהגו ולהכניס את עם ישראל למטבח הפרטי שלו.

"אצל ארז בגליל" תצולם בתוך הבוסתן שלו, כשהוא שולף מהאדמה את הירקות אותם שתל, עובד עם חומרי הגלם הכי גליליים ומלמד את הצופים להכין בישולים אישיים, בגובה העיניים.

בכל תכנית יתארח אצל ארז אורח, שף, חקלאי, בשלן חובב, מגדל טלאים, שילמדו עם הצופים כיצד לא לפחד מבישול, איך להעז ולאלתר במטבח וכיצד להשתמש בחומרי הגלם הארצישראליים הטריים.

"אצל ארז בגליל", ימי שישי ב- 16:30, ערוץ 10

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר