בר האוכל האיטלקי מקדם את פניו של האביב עם מנות חדשות, המצטרפות לתפריט וגם ארוחות בוקר מבית היוצר של השף דינו סרטיראני.
בין המנות האביביות החדשות המצטרפות לתפריט:
דג דניס בטאבון על קרטוצ'ו תפוחי אדמה, בעגבניות שרי אורגנו שמן זית ויין לבן 60 שקל
קרפצ'יו ילו טייל – בשמן זית ולימון 39 שקל
קרפציו סינטה – בשמן זית, לימון ובלסמי 30 שקל
בוזרה – קוקטייל מולים , שרימפס, קלמארי וונגולי, ועגבניות, מוגש בתוך רוסטיקלה 42 שקל
קרפצ'יו חציל – ליבת חציל ברוטב בלסמי ביתי, פרמז'ן ופוקצ'ה 18 שקל
שרימפס בטאבון – ג'מבן שרימפס בשמן זית, שום יין לבן בליווי סלט קטן כפרי ופוקצ'ה 60 שקל
לזניה בולונז 39 שקל
במקום גם מוצעת ארוחת בוקר רוסטיקו (הכוללת ביסמרק טוסט, סלט, אמנטל, קורנביף / שינקן ושתיה קרה / חמה) – 35 שקל
וארוחת בונג'ורנו (הכוללת רול סלט טונה, גבינת שמנת, סלט, ביצים לבחירה, פוקאצ'ה טריה מהתנור, גבינת אמנטל,שינקן / קורנביף ושתיה קרה / חמה) – 39 שקל.
עוד מציעים ברוסטיקו קפה איטלקי משובח של Mauro ומאפים איטלקיים טריים המוגשים ישר מהתנור המוצב במרכז המסעדה – לצלחת.
ארוחות הבוקר מוגשות החל מהשעה 8:00 עד 12:00
רוסטיקו
שדרות רוטשילד 15, תל אביב
כל יום משעה 08:00 ועד השעות הקטנות של הלילה
טל' 03-5100039