לכבוד הקיץ, השף מוריס אביטן, מביסטרו תמרה (חשמונאים 95), מרענן את התפריט עם מנות חדשות המתאימות לעונה.
בתפריט החדש מנות כגון
סלט ניסואז נוסח תמרה – לבבות חסה ערבית, עגבניות שרי, שעועית ירוקה חלוטה, זיתים תפו"א מבושל, צלפים, בצל סגול ונתחי סלמון חם צרובים על הגריל ברוטב לימונית וחלמונים קליל- 42 שקל
אסקלופ שקדי עגל בשמנת, אספרגוס ותערובת פטריות מיובשות- 49 שקל
פילה בורי טרי צרוב בגריל על מצע של תבשיל עדשים שחורים וכוסברה בתיבול שמן זית וחומץ בלסאמי- 67 שקל
שניצל עגל מסינטה טרייה מוגשת עם מטבל הבית- 67 שקל
צלעות טלה בתיבול עדין על שעועית ירוקה עם שום קונפי, עגבניות תמר קונפי וציר בקר- 98 שקל
פילה דניס טרי, צלוי בשמן זית עם פלפלים יבשים, לימון כבוש, עגבנייה קונפי וזיתים- 84 שקל
ועוד….
ביסטרו תמרה- חשמונאים 95, תל אביב. 03-6240707,
שעות פעילות- א', ו'- 12:00-16:00, ב'-ה', ש'- 12:00-אחרון לקוחות.