תפריט אביב קיץ חדש בתמרה ביסטרו

לכבוד הקיץ, השף מוריס אביטן, מביסטרו תמרה (חשמונאים 95), מרענן את התפריט עם מנות חדשות המתאימות לעונה

לכבוד הקיץ, השף מוריס אביטן, מביסטרו תמרה (חשמונאים 95), מרענן את התפריט עם מנות חדשות המתאימות לעונה.

בתפריט החדש מנות כגון
סלט ניסואז נוסח תמרה – לבבות חסה ערבית, עגבניות שרי, שעועית ירוקה חלוטה, זיתים תפו"א מבושל, צלפים, בצל סגול ונתחי סלמון חם צרובים על הגריל ברוטב לימונית וחלמונים קליל- 42 שקל

אסקלופ שקדי עגל בשמנת, אספרגוס ותערובת פטריות מיובשות- 49 שקל

פילה בורי טרי צרוב בגריל על מצע של תבשיל עדשים שחורים וכוסברה בתיבול שמן זית וחומץ בלסאמי- 67 שקל

שניצל עגל מסינטה טרייה מוגשת עם מטבל הבית- 67 שקל

צלעות טלה בתיבול עדין על שעועית ירוקה עם שום קונפי, עגבניות תמר קונפי וציר בקר- 98 שקל

פילה דניס טרי, צלוי בשמן זית עם פלפלים יבשים, לימון כבוש, עגבנייה קונפי וזיתים- 84 שקל

ועוד….


ביסטרו תמרה- חשמונאים 95, תל אביב. 03-6240707,
שעות פעילות- א', ו'- 12:00-16:00, ב'-ה', ש'- 12:00-אחרון לקוחות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר