תפריט חורף במסעדת כרמלה בנחלה

התפריט המבוסס על חומרי גלם טריים מהמטבח הים תיכוני מציע מגוון מנות של דגים, פירות ים ובשרים –כולן מאופיינות בטעמים יחודיים ומותאמים לעונה הקרה. כמה מהמנות המוצעות הן מנות ותיקות שחוזרות לתפריט מידי חורף

דניאל זך, השף הוותיק והמוכשר של "כרמלה בנחלה" – המסעדה המשותפת שלו ושל אורי ירמיאס ("אורי בורי") הסתגר במטבחו, קצץ, ערבב, בחש, טעם ולבסוף הוציא תפריט חורף של מנות שכיף להצטנף איתן אל מול האח.

התפריט המבוסס על חומרי גלם טריים מהמטבח הים תיכוני מציע מגוון מנות של דגים, פירות ים ובשרים –כולן מאופיינות בטעמים יחודיים ומותאמים לעונה הקרה. כמה מהמנות המוצעות הן מנות ותיקות שחוזרות לתפריט מידי חורף.

בין המנות שיצאו בחורף הקרוב , ממטבחו של דניאל זך ניתן למצוא:

* אבוקדו במילוי גבינת פטה עם סלט סלק ואגוזים
* סביצ'ה דג ים ברוטב הדרים, שמן זית, פלפל ירוק חריף, טרגון ופלפל קלוי
* קדירת צדפות מול שחור בשום, יין לבן, עשבי תיבול ועגבניות טריות
* ביבי קלמרי צרובים על הפלנצ'ה עם קונפי שום, רוזמרין וטחינה ירוקה
* ניוקי תפו"א ברוטב שמנת, פורצ'יני, בשר סרטנים ואצות ים.
* ירך עוף צלוי במילוי כרישה ברוטב תפוזים וברנדי, מוגש עם שפצלי
* צלע לבן עשויה על הגריל, בייקון פריך ועדשים מבושלות ביין אדום וצימוקי תאנים
* אוסובוקו טלה בבישול איטי, מוגש עם שעועית לבנה וירקות שורש
* ירקות ממולאים בפתיתים, בצל, פרמז'ן ופטריות ברוטב עגבניות, שום ומוצרלה
* עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל והדרים מסוכרים
* מרק פירות ותבלינים חם ברוטב קרם מסקרפונה ועוגיות קינמון


כרמלה בנחלה
רח' תבור 46, פינת הרמב"ם
טל' 5161417

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר