תפריט חורף חדש במסעדת "דון ויטו" בצומת תל השומר דרום

המסעדה האיטלקית הכשרה DON VITO בצומת תל השומר דרום משיקה תפריט חדש לחורף 2006. להלן הצצה אל המנות החדשות של שף המסעדה, אלכס פרחי

המסעדה האיטלקית הכשרה DON VITO בצומת תל השומר דרום משיקה תפריט חדש לחורף 2006. להלן הצצה אל המנות החדשות של שף המסעדה, אלכס פרחי:

סלט סיציליאני-עגבניות, מלפפונים, בצל סגול, פלפל אדום ופטרוזיליה, חתוכים קצוץ עם גבינת פטה, מתובל בשמן זית ומיץ לימון (43 שקל).

פילה מוסר –בפלאנצ'ה עם רוטב בצל מקורמל ושמנת (78 שקל)

מנת השף- חציל במילוי פטריות, כרישה ופלפל קלוי, מוקרם בפטה כבשים וזעתר (44 שקל)

רביולי בטטה על בסיס שמן זית, חמאת מרווה ויין לבן (44 שקל)

זוקיני פטריות שמן זית-עגבניות שרי, רוקט, וגבינת פטה ביין לבן ועשבי תיבול (39 שקל)

בצל מקורמל- שמנת, עגבניות שרי ואגוזי קשיו קצוצים (41 שקל)

פטריות וכרישה- מוקפצים בחמאת שום ושמנת (41 שקל)

כיפת שוקולד קרמל-מוס שוקולד קרמל במילוי קרם חלבה על בסיס נוגט קריספי. מוגש בליווי שערות חלבה ורוטב וניל (26 שקל)

כשר בהשגחת הרבנות
להזמנות: מסעדת DON VITO 03-6345833/4 צומת תל השומר דרום
www.don-vito.co.il, (כביש מסובים-יהוד, לפני צומת סביון)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר