המסעדה האיטלקית הכשרה DON VITO בצומת תל השומר דרום משיקה תפריט חדש לחורף 2006. להלן הצצה אל המנות החדשות של שף המסעדה, אלכס פרחי:
סלט סיציליאני-עגבניות, מלפפונים, בצל סגול, פלפל אדום ופטרוזיליה, חתוכים קצוץ עם גבינת פטה, מתובל בשמן זית ומיץ לימון (43 שקל).
פילה מוסר –בפלאנצ'ה עם רוטב בצל מקורמל ושמנת (78 שקל)
מנת השף- חציל במילוי פטריות, כרישה ופלפל קלוי, מוקרם בפטה כבשים וזעתר (44 שקל)
רביולי בטטה על בסיס שמן זית, חמאת מרווה ויין לבן (44 שקל)
זוקיני פטריות שמן זית-עגבניות שרי, רוקט, וגבינת פטה ביין לבן ועשבי תיבול (39 שקל)
בצל מקורמל- שמנת, עגבניות שרי ואגוזי קשיו קצוצים (41 שקל)
פטריות וכרישה- מוקפצים בחמאת שום ושמנת (41 שקל)
כיפת שוקולד קרמל-מוס שוקולד קרמל במילוי קרם חלבה על בסיס נוגט קריספי. מוגש בליווי שערות חלבה ורוטב וניל (26 שקל)
כשר בהשגחת הרבנות
להזמנות: מסעדת DON VITO 03-6345833/4 צומת תל השומר דרום
www.don-vito.co.il, (כביש מסובים-יהוד, לפני צומת סביון)