תפריט קיץ במסעדת Shizen יפאס בר

מסעדת "Shizen יפאס בר" הממוקמת במלון ספא 'שיזן' על חוף הים של הרצליה פיתוח, חונכת תפריט קיץ חדש המורכב ממנות המשלבות בין המטבח היפני לבין המטבח הספרדי עם נגיעות ים תיכוניות.

בין המנות בתפריט הקיץ:
מנות ראשונות:
טרטר סלמון, סלט אספרגוס, המנה המשולבת – צ'וריסוס ספרינגרול ואמפנדס, דף אורז במילוי גוואקמולה ברוטב אסייתי.

מנות עיקריות:
קציצת דג ים עטופה בשערות קדאיף, מילפיי פילה דניס על מצע שעועית שחורה אורגנית ברוטב אסייתי, פילה בקר בליווי אורז בר וגבעולי אספרגוס ברוטב טחינה גולמית, כיפת בצק אורז בדואט פטריות על מצע גרגירי חמניה מוקפצים.

מנות אחרונות:
גלידת וניל בטמפורה בליווי פונדו פירות, פרפה חלבה במעטפת דף שוקולד עם סורבה מנגו ברוטב טופי, קרם במילוי קרם פטסייר ברוטב טופי אננס ובננה.


מסעדת Shizen יפאס בר
מלון שיזן
רח' רמת ים 60, הרצליה-פיתוח
טל. 9528222 – 09






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה