תקציבים חדשים למשרד יח”צ נעמי צ’רפק: פריניר ומכללת השף

משרד יחסי הציבור נעמי צ’רפק תקשורת מרחיב את פעילותה של מחלקת המזון, עם הצטרפותם של פריניר – המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות ויצרן מותג רסק העגבניות “טבע טרי”; ומכללת השף – ללקוחות המשרד. 

פריניר ומכללת השף מצטרפות ללקוחות שטופלו עד כה במחלקה הכשרה, ביניהם חברת נפטון ומותג יוני טועם עולם, רשת קונדיטוריות שמו, חברת הבשר בלדי, וקונדיטוריית הבוטיק חטאים מתוקים.

ענת צ’רפק, בתה של נעמי וסופרווייזרית במשרד יחסי הציבור, אומרת: “מאז פתיחתו של המשרד לפני כעשור, התמחינו במזון, מוצרים, חברות קייטרינג והסעדה, שפים, קונדיטורים, וכל מי ומה שיש לו נגיעה ישירה לעולם הקולינריה. לקוחות המשרד נהנים מסינרגיה מלאה ומשיתופי פעולה יצירתיים, על-מנת להגדיל הכנסות ולהיחשף לקהלי יעד חדשים”.

פריניר הינו המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות. המפעל הוקם בשנת 1984 וב-1989 רכש את זיתי הגליל והרחיב את פעילותו לתחום השימורים הכבושים (מלפפונים וזיתים). ב- 1993 החלה החברה לייצר ולשווק רסק עגבניות באריזות פלסטיק.

מכללת השף פועלת בשיתוף עם איגוד השפים הישראלי. המכללה מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, ניהול, עיצוב והפקת אירועים, הלימודים מתקיימים באווירה מלונאית עם דגש על תוכניות לימודים מקיפות המותאמות לארץ ולעולם, מרצים בעלי שם וכיתות לימוד מאובזרות במיטב הציוד ועמדות עבודה נוחות. בגמר הקורס מוענקת תעודת מקצוע הפותחת בפני הבוגר מגוון אפשרויות תעסוקה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה