אוזני המן על בסיס בצק יוגורט

מצרכים להכנת 40 יחידות:260 גרם חמאה 100 גרם חמאה קלה 200 גרם סוכר5 גרם קורנפלור1 גביע יוגורט ירדן2 ביצים620 גרם קמח לבן מנופה1 פקק תמצית רום1 וחצי שקיות אבקת אפיהחומרים למלית:1 כוס פרג טחון1 כוס חלב רבע כוס שמנת מתוקה 32% 2 כפות ריבה1 כף סוכר3 ביסקוויטים פתי-בר טחוניםאופן ההכנה:מערבבים במיקסר במהירות בינונית את החמאות, סוכר, קורנפלור, אבקת אפיה ותמצית הרום למשך 5 דקות, עד קבלת מסה אחידה.מוסיפים את הביצים, קמח והיוגורט.ממשיכים לערבב עוד 7 דקות נוספות עד קבלת בצק אחיד.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר וקורצים עיגולים בעזרת כוס.ממלאים את העיגולים במעט מלית, סוגרים את העיגולים לצורת משולש.אופים בתנור שחומם מראש ל– 220 מעלות למשך 10 דקות. אופן הכנת המלית:מחממים בסיר על אש בינונית את החלב, שמנת מתוקה.מוסיפים את הפרג, הביסקוויטים,הסוכר והריבה.מערבבים היטב עד קבלת מסה אחידה.מקררים היטב את המלית וממלאים את אוזני ההמן.לתשומת לב:חשוב לזכור כי את אזני ההמן יש להניח בתבנית עם נייר אפיה לפני כניסתם לתנור.לאחר האפייה רצוי לקרר את אוזני ההמן למשך שעה לפחות.ניתן לעבד את הבצק ולרדד אותו עד שלוש פעמים בלבד.

מצרכים להכנת 40 יחידות:
260 גרם חמאה
100 גרם חמאה קלה
200 גרם סוכר
5 גרם קורנפלור
1 גביע יוגורט ירדן
2 ביצים
620 גרם קמח לבן מנופה
1 פקק תמצית רום
1 וחצי שקיות אבקת אפיה
חומרים למלית:
1 כוס פרג טחון
1 כוס חלב
רבע כוס שמנת מתוקה 32%
2 כפות ריבה
1 כף סוכר
3 ביסקוויטים פתי-בר טחונים

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר במהירות בינונית את החמאות, סוכר, קורנפלור, אבקת אפיה ותמצית הרום למשך 5 דקות, עד קבלת מסה אחידה.
מוסיפים את הביצים, קמח והיוגורט.
ממשיכים לערבב עוד 7 דקות נוספות עד קבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
ממלאים את העיגולים במעט מלית, סוגרים את העיגולים לצורת משולש.
אופים בתנור שחומם מראש ל– 220 מעלות למשך 10 דקות.

אופן הכנת המלית:
מחממים בסיר על אש בינונית את החלב, שמנת מתוקה.
מוסיפים את הפרג, הביסקוויטים,הסוכר והריבה.
מערבבים היטב עד קבלת מסה אחידה.
מקררים היטב את המלית וממלאים את אוזני ההמן.

לתשומת לב:
חשוב לזכור כי את אזני ההמן יש להניח בתבנית עם נייר אפיה לפני כניסתם לתנור.
לאחר האפייה רצוי לקרר את אוזני ההמן למשך שעה לפחות.
ניתן לעבד את הבצק ולרדד אותו עד שלוש פעמים בלבד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר