מתכון ל- 20 יחידות
מצרכים לבצק:
100 גרם אבקת סוכר
2 חלמונים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
300 גרם קמח
גרידת לימון, מלימון 1
1 שקית סוכר וניל
1 פקק תמצית ווניל
3 כפות סיבים תזונתיים בנפייבר של נוברטיס
מצרכים למילוי:
1/2 1 כוס ממרח שוקולד לבן (של עלית)
1/2 כוס חמוציות ללא סוכר (קצוצות)
1 פקק תמצית ווניל
גרידת לימון מ- 1/4 לימון
מערבבים הכל ביחד
אופן הכנת הבצק:
להוסיף את כל המרכיבים למעבד מזון.
לערבל בפולסים עד קבלת בצק אחיד.
לקרר חצי שעה.
לרדד עד בצק בעובי 1/2 ס"מ.
בעזרת כוס לחרוץ לעיגולים.
להניח 1/2 כפית מהמילוי במרכז.
לסגור למשולש.
לאפות ב- 175 מעלות למשך 25 דקות עד הזהבה.
בנפייבר: אריזה 168 גרם , 69.99 ₪. להשיג בבתי המרקחת, רשתות הפארמים ובתי טבע נבחרים.