אזני המן במילוי שוקולד לבן וחמוציות

מתכון ל- 20 יחידותמצרכים לבצק:100 גרם אבקת סוכר2 חלמונים200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר300 גרם קמח גרידת לימון, מלימון 11 שקית סוכר וניל1 פקק תמצית ווניל3 כפות סיבים תזונתיים בנפייבר של נוברטיסמצרכים למילוי:1/2 1 כוס ממרח שוקולד לבן (של עלית)1/2 כוס חמוציות ללא סוכר (קצוצות)1 פקק תמצית וונילגרידת לימון מ- 1/4 לימוןמערבבים הכל ביחדאופן הכנת הבצק:להוסיף את כל המרכיבים למעבד מזון.לערבל בפולסים עד קבלת בצק אחיד.לקרר חצי שעה.לרדד עד בצק בעובי 1/2 ס"מ.בעזרת כוס לחרוץ לעיגולים.להניח 1/2 כפית מהמילוי במרכז.לסגור למשולש.לאפות ב- 175 מעלות למשך 25 דקות עד הזהבה.בנפייבר: אריזה 168 גרם , 69.99 ₪. להשיג בבתי המרקחת, רשתות הפארמים ובתי טבע נבחרים.

מתכון ל- 20 יחידות

מצרכים לבצק:
100 גרם אבקת סוכר
2 חלמונים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
300 גרם קמח
גרידת לימון, מלימון 1
1 שקית סוכר וניל
1 פקק תמצית ווניל
3 כפות סיבים תזונתיים בנפייבר של נוברטיס

מצרכים למילוי:
1/2 1 כוס ממרח שוקולד לבן (של עלית)
1/2 כוס חמוציות ללא סוכר (קצוצות)
1 פקק תמצית ווניל
גרידת לימון מ- 1/4 לימון
מערבבים הכל ביחד

אופן הכנת הבצק:
להוסיף את כל המרכיבים למעבד מזון.
לערבל בפולסים עד קבלת בצק אחיד.
לקרר חצי שעה.
לרדד עד בצק בעובי 1/2 ס"מ.
בעזרת כוס לחרוץ לעיגולים.
להניח 1/2 כפית מהמילוי במרכז.
לסגור למשולש.
לאפות ב- 175 מעלות למשך 25 דקות עד הזהבה.

בנפייבר: אריזה 168 גרם , 69.99 ₪. להשיג בבתי המרקחת, רשתות הפארמים ובתי טבע נבחרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר