אמפנדס בשר

מרדדים כל כדור לבצק דק וממלאים במלית הרצויה
מתכון של לה פמפה – סדנאות ואירוח בשרים גלילי ממצפה הילה לרגל פסטיבל 'טעם בגליל' (8-10.17) שיתקיים בחול המועד סוכות בפעם השלישית סביב אגם מונפורט במעלות תרשיחא

מרכיבים לבצק

3 כוסות קמח

1/3 כוס שמן

160 מ"ל מים

1 כפית מלח

1 כף סוכר

אופן הכנת הבצק

לשים את כל החומרים ומחלקים לכדורים (כ-40 גרם לכדור).

מרדדים כל כדור לבצק דק וממלאים במלית הרצויה.

מקפלים ומהדקים את הקצוות בתנועה סיבובית.

אופים בתנור ב- 180 מעלות עד אשר ישחים (כ-20 דקות).

מרכיבים למלית הבשר לאמפנדס

300 גרם בשר טחון גס

300 גרם בצל לבן קצוץ דק

1/4 כפית פלפל לבן

1/2 כפית אורגנו יבש

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

1 ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות

70 גרם זיתים ירוקים מגולענים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד שישחים, מוסיפים את הבשר ומתבלים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-45 דקות,

מקררים ומוסיפים את הביצה והזיתים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר