אפרסקים צלויים בסורבה פסיפלורה ואפרסק

החומרים10 אפרסקים 1 כוס סוכר חוםרבע כוס ברנדי1 גבעול טימין טרי5 כדורי לה קרמריה סורבה פסיפלורה אפרסקכפית חמאהאופן ההכנה1. חולטים את האפרסקים במים רותחים, מצננים במי קרח וקולפים מקליפתם2. חוצים את האפרסקים 3. מורחים תבנית אפיה בחמאה ומסדרים בה את חצאי האפרסקים4. בוזקים את הסוכר החום , גבעול התימין הקצוץ והברנדי מעל לאגסים5. אופים בתנור עד להזהבתם של האפרסקים ,כ-15 דק' על 150 מעלות 6. סוגרים כל כדור סורבה לה קרמריה פסיפלורה ואפרסק בחצאי האפרסק החמים ומגישים .

החומרים
10 אפרסקים
1 כוס סוכר חום
רבע כוס ברנדי
1 גבעול טימין טרי
5 כדורי לה קרמריה סורבה פסיפלורה אפרסק
כפית חמאה

אופן ההכנה
1. חולטים את האפרסקים במים רותחים, מצננים במי קרח וקולפים מקליפתם
2. חוצים את האפרסקים
3. מורחים תבנית אפיה בחמאה ומסדרים בה את חצאי האפרסקים
4. בוזקים את הסוכר החום , גבעול התימין הקצוץ והברנדי מעל לאגסים
5. אופים בתנור עד להזהבתם של האפרסקים ,כ-15 דק' על 150 מעלות
6. סוגרים כל כדור סורבה לה קרמריה פסיפלורה ואפרסק בחצאי האפרסק החמים ומגישים .


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר