מצרכים
2 טורטיות חיטה מלאה
60 גרם גבינת טוב טעם 5%
60 גרם גבינת פטה 5%
1/3 שקית תרד שטוף
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מאדים את התרד במחבת.
בסוף האידוי מתבלים במלח ומעט פלפל שחור.
מעבירים את התרד לקרש חיתוך וחותכים לרצועות דקות.
מערבבים היטב את התרד הקצוץ עם הגבינות.
חותכים פס ברבע מהטורטייה.
מניחים חצי מהמילוי ומקלפים למעטפת.
מכינים כך גם את הטורטייה השנייה.
מעבירים את הטורטייה למחבת חמה.
קולים משני הצדדים לקבלת מרקם קריספי.