בורקס טורטייה ממולא גבינות

מעבירים את התרד לקרש חיתוך וחותכים לרצועות דקות. מערבבים היטב את התרד הקצוץ עם הגבינות. צילום יח"צ חלי ממן
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מציעה מתכון לשבועות ולכל ימות השנה כשבבורקס הזה טורטיות חיטה מלאה מחליפות בצק עלים מסורתי. מנה = פחמימה + חלבון גבינה

מצרכים

2 טורטיות חיטה מלאה

60 גרם גבינת טוב טעם 5%

60 גרם גבינת פטה 5%

1/3 שקית תרד שטוף

מלח ופלפל

 אופן ההכנה

מאדים את התרד במחבת.

בסוף האידוי מתבלים במלח ומעט פלפל שחור.

מעבירים את התרד לקרש חיתוך וחותכים לרצועות דקות.

מערבבים היטב את התרד הקצוץ עם הגבינות.

חותכים פס ברבע מהטורטייה.

מניחים חצי מהמילוי ומקלפים למעטפת.

מכינים כך גם את הטורטייה השנייה.

מעבירים את הטורטייה למחבת חמה.

קולים משני הצדדים לקבלת מרקם קריספי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר