רכיבים למנה
5 דפי אורז
2 ביצים + 1 חלמון ביצה
½ בצל
100 גרם פטריות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מחממים מחבת טפלון על הכיריים.
מטגנים במחבת ½ בצל עם הפטריות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים ביצים בקערה.
מוזגים לתוך המחבת ומערבבים.
מיד לאחר הערבוב מסירים מהאש כשהביצה חצי מוכנה.
מרטיבים את דף האורז במים, שמים כף בלילה באמצע ומקפלים לסיגר.
מברישים כל בורקס עם חלמון ביצה.
שמים כף בלילה באמצע ומקפלים לסיגר.
לקישוט ניתן להוסיף שומשום או זרעי צ'יה מלמעלה.