גלידת הפתעות

מוציאים את גליל התות-שוקולד מהמקפיא. מסירים את הניילון הנצמד ומניחים במרכז התבנית. יוצקים עוד קרם שמנת מעל עד לכיסוי. מקפיאים ל-4 שעות לפחות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לקינוח של גלידה עם הפתעות פירותיות – יפה להגשה ולא מכביד

רכיבים

2 כדורי גלידת שוקולד

2 כפיות סורבה תות

650 מ"ל שמנת

350 מ"ל יוגורט

200 גרם סוכר

1 תרמיל וניל

מגוון פירות

אופן ההכנה

מניחים כדורי גלידת שוקולד ותות בניילון נצמד.

מגלגלים לצורת גליל ומכניסים למקפיא.

מקציפים את השמנת עם יוגורט, סוכר ווניל עד קבלת קצף אחיד ויציב.

פורסים פירות ומניחים בתחתית ובדפנות תבנית מאורכת. יוצקים שכבה ראשונה של קרם שמנת עד שליש גובה התבנית.

מוציאים את גליל התות-שוקולד מהמקפיא.

מסירים את הניילון הנצמד ומניחים במרכז התבנית.

יוצקים עוד קרם שמנת מעל עד לכיסוי.

מקפיאים ל-4 שעות לפחות.

הגשה

פורסים ומגישים.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר