דג אפוי בתנור

מניחים את פרוסות הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים את המיונז ומפזרים את צמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג. צילום istock עבור חלי ממן
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא מציעה מתכון לפילה דג אפוי בתנור כמו של סלמון, סול, מושט-אמנון

רכיבים ל-4 מנות

800 גרם פילה דג טרי (4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט-אמנון)

2 כפות מיונז מדולל במעט מים

מלח גס, פלפל שחור

צמחי תבלין קצוצים כגון תימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)

צילום חלי ממן

אופן ההכנה

מניחים את פרוסות הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מורחים את המיונז ומפזרים את צמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג.

אופים בחום בינוני במשך 25-30 דקות (לא יותר מדי כדי לא לייבש את הדג).

ב-5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר