רכיבים ל-4 מנות
800 גרם פילה דג טרי (4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט-אמנון)
2 כפות מיונז מדולל במעט מים
מלח גס, פלפל שחור
צמחי תבלין קצוצים כגון תימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מורחים את המיונז ומפזרים את צמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג.
אופים בחום בינוני במשך 25-30 דקות (לא יותר מדי כדי לא לייבש את הדג).
ב-5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הדג.