דג לברק שלם צלוי במחבת

מתכון של גיל אבירם לרשת סולתם. הסוד במנה מנצחת הוא שתהיה טעימה מאוד, מרשימה למראה ותשאיר חותם בקרב האורחים. יחד עם זאת רצוי שלא תדרוש זמן הכנה ממושך והרבה מצרכים. המתכון המהיר לדג לברק שלם צלוי במחבת הוא כזה

מצרכים

2-4 דגי לברק טריים

עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה

לימון

מלח ופלפל

צילום גיל אבירם

אופן ההכנה

ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון.

חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.

מתבלים במלח ופלפל.

מניחים את הדג על מחבת  Non Stick איכותית כמו של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית.

מטגנים את הדג עד שהעור פריך מאוד.

הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר