רכיבים
עבור הדג
2 דגי דניס שלמים נקיים
1 בצל
½ קישוא
שמן זית כתית
½ פלפל אדום
½ פלפל ירוק
1 לימון
גרגירי פלפל שחור
100 מ"ל יין לבן
עבור הרוטב
שמן זית כתית
3 שיני שום
2 כפות חומץ תפוחים
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
פורסים את הבצל והקישואים.
חותכים את הפלפלים לרצועות.
משמנים תבנית תנור ומניחים את הבצל בתחתית.
מניחים מעליו את פרוסות הקישואים.
לבסוף את הפלפלים – ירוק ואדום בתערובת.
זולפים מעט שמן מעל.
בוצעים חתכים בחלקם העליון של דגי הדניס.
מכניסים פנימה פרוסות לימון דקות.
מוסיפים מלח ופלפל.
אופים כ- 35 דקות או עד שהדג מוכן.
בינתיים מכינים את הרוטב
מטגנים שום פרוס במחבת עם שמן.
מסירים מהכיריים כשהשום מזהיב.
מוסיפים חומץ ומערבבים.
הגשה
כשהדג מוכן יוצקים מעליו את הרוטב ומגישים.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה