המבורגריה חדשה בראשון לציון: MeatBall

חדש באזור התעשייה הישן של ראשון לציון – MeatBall, בר בורגר, בבעלות נדב ליכטנשטיין, לאוניד גיטלין ועודד בנדורי (לשעבר בירנבאום ומנדלבאום, מוזס), שמבטיחים את ההמבורגר הכי טוב שיש, במחירים ללא תחרות

חדש באזור התעשייה הישן של ראשון לציון – MeatBall, בר בורגר, בבעלות נדב ליכטנשטיין, לאוניד גיטלין ועודד בנדורי (לשעבר בירנבאום ומנדלבאום, מוזס), שמבטיחים את ההמבורגר הכי טוב שיש, במחירים ללא תחרות.

התפריט כולל המבורגרים, אנטריקוט, עוף וגם אופציה לצמחונים, בלווית תוספות שונות מחמאת שום ועד חזה אווז מעושן, וכן סלטים, תוספות וקינוחים. התמחור הוא נמוך במגמה לפנות לקהל רחב, החל מבליינים, דרך אנשים שעובדים בסביבה, משפחות מהאזור ועד לחיילים המשרתים בבסיס צריפין הסמוך. לדברי הבעלים, "אפשר לאכול המבורגר מעולה הרבה יותר זול ממה שמוצע כיום לקהל. המטרה שלנו היא לתת לקהל את הבשר האיכותי ביותר וחוייה אמיתית של בשר ולאפשר לו לחזור שוב ושוב מבלי לחשוב בכלל על העלות".

ולתפריט:
עיקריות: מיט – בול 170 גר' (21 שקל), מיט – בול 230 גר' (27 שקל), מיט – בול 300 גר' (30 שקל), מיט – בול כבש (28 שקל), מניפת אנטריקוט (31 שקל), סטייק אנטריקוט (42 שקל), חזה עוף פילדלפיה (26 שקל), רצועות עוף (26 שקל), כנפיים צ'ילי/ברביקיו (17/23 שקל), מיט בול צמחוני (23 שקל).

תוספות להמבורגר: חמאת שום/גבינת עמק/עגבניה משגעת/ ביצה עין/ שום קונפי / ריבת בצל (4 שקל), צ'ילי חריף / בצל קלוי (3 שקל), בצל ופטריות (6 שקל), אסאדו מעושן (7 שקל), חזה אווז מעושן / גבית סנט מור (8 שקל).

תוספות: צ'יפס או שבבי בטטה קטן/גדול (8/12 שקל), שבבי בצל קטן/גדול (11/6 שקל), תפוח אדמה אפוי (7 שקל), לחם הבית (6 שקל).

סלטים: סלט מיט- בול (10 שקל), סלט ירוק קטן/גדול (21/15 שקל), סלט ירוק בולגרית קטן/גדול (24/17 שקל), סלט ירוק עוף קטן/גדול (27/19 שקל), סלט קיסר קטן/גדול (27/19 שקל).

קינוחים: פבלובה אישית (16 שקל), עוגת שוקולד (12 שקל), סורבה (14 שקל), גלידה (14 שקל).

MeatBall
משה בקר 11, אזור התעשייה הישן, ראשון לציון
שעות פתיחה: א-ד 12:00- 01:00, חמישי 12:00-3:00
שישי 20:00-3:00 , שבת 13:00-1:00
טל': 03-9646468

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר