חדש מ"לה פסטה דלה קזה": רביולי טרי במילוי ארטישוק ירושלמי

רביולי איכותי נמדד במילוי, ברוטב, וכמובן באיכות הקמח ממנו הוא עשוי. ככל שהקמח טוב יותר, כך מתקבל רביולי משובח יותר

"לה פסטה דלה קזה" המתמחה בהכנת פסטה איטלקית טריה בטעם ביתי, בשלל טעמים וסגנונות, מציעה רביולי חורפי במילוי ארטישוק ירושלמי.

דוברי החברה מזכירים לנו כי באיטליה משמשת הפסטה כמאכל יומיומי. הרביולי לעומת זאת, משמש כמנה עיקרית בפני עצמו ומוגש בדרך כלל באירועים.
רביולי איכותי נמדד במילוי, ברוטב, וכמובן באיכות הקמח ממנו הוא עשוי. ככל שהקמח טוב יותר, כך מתקבל רביולי משובח יותר, המוגש "אל דנטה" (קשה יותר) ואינו מתרכך יתר על המידה.

הפסטה של "לה פסטה דלה קזה" מיוצרת מחיטת דורום הגדלה באזור פארמה שבאיטליה, ונטחנת בשיטת "סמולינה" (גרגרים, כמו סולת).
הקמח המתקבל הוב, ומכאן גם צבעו של הרביולי.

הרביולי במילוי ארטישוק ירושלמי מתאים להגשה עם רטבים המבוססים על חמאה, שמנת או שמן זית. את הרביולי יש לשמור בקירור, וניתן להקפיאו למשך חצי שנה.

את הרביולי יש לבשל כ-6 דקות במים רותחים בכ-6 ליטר מים, ושתי דקות נוספות עם הרוטב שדולל ב-5 גר' חמאה או חלב.

מחיר לאריזה בת 500 גר':35 ₪.

את מוצרי "לה פסטה דלה קזה" ניתן להשיג במעדניות המובחרות ברחבי הארץ.
לבירור המיקום קרוב אליכם: טל. 09-7662034.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר