חדש ממעדנות: בצקים לפסטה בהכנה ביתית

את הבצק הקפוא יש להפשיר מראש במקרר עד הפשרה מלאה ולהשתמש בו למתכונים מגוונים
ההשקה מגיעה על רקע טרנד האפייה והבישול הביתי שתפס תאוצה בשנים האחרונות בנוסף לטרנד הקולינריה הנפוץ בעולם והשאיפה של רבים להפוך לבשלנים

מעדנות – יצרנית מאפים ובצקים קפואים, מציעה לרגל חג השבועות 2023 סדרה של בצקים להכנת פסטה ביתית. הסדרה כוללת שני סוגי בצקים מרודדים: בצק לפסטה קלאסית ובצק עם תרד לפסטה, המיועדים להכנה קלה ומהירה של מגוון סוגי פסטה כמו פטוצ'יני, רביולי, לזניה או קנלוני.

את הבצק הקפוא יש להפשיר מראש במקרר עד הפשרה מלאה ולהשתמש בו למתכונים מגוונים. ניתן  להכין רביולי ע"י מילוי הבצק ובישולו לאחר מכן. להכנת לזניה או קנלוני: אופים בתנור בחום בינוני (180מעלות) כ-25 דקות. להכנת פטוצ'יני או סוגי פסטה שונים: מרתיחים 2.5 ליטר מים עם כף מלח ומבשלים את הפסטה

במשך 2-3 דקות.

הבצקים לפסטה במשקל 500 גרם מוצעים במהדורה מוגבלת לחג. המחיר לפי אתר פרסייז (1.5.23): 21.90 ₪

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר