חדש מקבוצת גרג: מפעל פסטות טריות לרשתות בתי הקפה שלה

הפסטה במפעל החדש מיוצרת בשיטה המסורתית האיטלקית ומחומרי גלם איכותיים החל מקמח דורום המיובא מאיטליה וגם מתכון ללא ביצים המותאם גם לטבעוניים: פסטות קצרות, רביולי, ניוקי, לזניות וקנלוני, ופסטות מיוחדות בעבודת יד

קבוצת גרג, בבעלותם של  יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי,  חנכה מפעל לייצור פסטות הממוקם בעיר נשר שליד חיפה. המפעל החדש משתרע על שטח של 2,500 מ"ר, ומצויד במגוון מכונות לייצור ואריזת פסטה בטכנולוגיות  מתקדמות. המפעל ייצר פסטה טרייה, וכן רטבים לבישול, רטבים לסלטים, ממרחים, מטבלים ותבלינים, אשר יסופקו לרשתות קפה ברחבי הארץ, ולרשתות הקפה שבבעלותה של קבוצת גרג: קפה גרג, ביגה ובייקרי.

מכונה לייצור פסטה במפעל החדש. צילום אילן הלד

בעלי קבוצת גרג אומרים, כי הפסטה במפעל החדש מיוצרת בשיטה המסורתית האיטלקית ומחומרי גלם איכותיים, החל מקמח דורום המיובא מאיטליה, וגם מתכון ללא ביצים המותאם גם לטבעוניים. בין הפסטות המיוצרות: פסטות קצרות – פנה, רדיאטורי, חונקי כמרים ופוזילי. פסטות ארוכות – ספגטי, פפרדלה, פטוצ'יני. פסטות מיוחדות – רביולי בטטה ורביולי גבינה, ניוקי, כרמלה פטריות. כמו כן לזניות וקנלוני ריקוטה ותרד, ופסטות מיוחדות בעבודת יד.

צילום שי וזדיאס

הרטבים בטעמים מגוונים פותחו על ידי שפים וטכנולוגי מזון: רטבים לסלט – ויניגרט חרדל סילאן, אלף האיים, שום שמיר, קיסר. רטבים לבישול – טריאקי, סויה, צ'ילי מתוק, ברביקיו, שום ודבש, וסצ'ואן.

לקבוצת גרג יש מפעל נוסף  המייצר  לחמים, מאפים וקינוחים, וכן מחלקה המתמחה במוצרים ללא גלוטן: עוגות, עוגיות, לחמים, מאפים, ופסטות  ללא גלוטן (אך לא פסטה מקמח דורום כמו במפעל החדש).

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר