חדש מתנובה: דיפדופים – סדרת מטבלי גבינה לבנה בטעמים מיוחדים

הטעמים: אריסה ולימון, צ'טני עגבניות מיובשות, וקארי ירוק למון גראס ואננס

תנובה הוציאה לשוק את 'דיפדופים' – סדרת מטבלים על בסיס גבינה לבנה, בשלושה טעמים ייחודיים: אריסה ולימון, צ'טני עגבניות מיובשות, וקארי ירוק למון גראס ואננס. המוצרים מגיעים בגביע במשקל 250 גרם, בעל מיפתח רחב שהמאפשר ניגוב ישירות מהגביע עם קרקרים.

צילום יוסי מור
צילום יוסי מור

לילך כהן שולומון, מנהלת שיווק חטיבת החלב בתנובה, אומרת: "כ-40% מצרכני הגבינה נוהגים לטבול בה מוצרי מזון אחרים כגון חטיפים מלוחים, קרקרים וירקות. הרעיון בבסיס השקת דיפדופים, הוא להציע תחליף לנשנושים הרגילים, שהוא גם משביע וגם טעים. הטעמים שבחרנו לשלב מתיישבים עם מגמה שהלכה והתרחבה בשנים האחרונות  בקרב הצרכנים הישראלים  – גיוון וחידוש של המוצרים הקיימים, שילוב של טעמים ארומטיים פיקנטיים, וגם קריצה לטעמים של תרבויות שונות כמו הלמון גראס והאננס שמזוהים עם הטעמים האסייתיים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר