חזה עוף ומחית פלפלים

מגישים את המחית עם העוף ומקשטים עם הרוטב
מתכון של חברת ישרקו לרגל השקת סדרת המוצרים Tumi מפרו ברשת טיב טעם

חומרים ל-4-2 מנות

120 גרם פלפל אדום קלוי במי מלח כמו של Tumi

1 חזה עוף עם העור

3 נתחי אנשובי במלח

שום

רוזמרין

2 עלי מרווה

פלפל שחור

אורגנו

מלח

שמן זית

חמאה

אופן הכנת העוף

מערבבים כף מלח עם 1 ליטר מים, ומשרים את העוף בתוך המים למשך שעתיים.

מסננים ומייבשים.

קוצצים דק את עלי הרוזמרין והמרווה, מערבבים עם פלפל שחור ומורחים מתחת לעור של העוף.

מטגנים באטיות עם חמאה ושמן זית במחבת על הצד של העור, עד שהעור נעשה פריך – כ- 8-10 דקות.

מסיימים את הבישול בתנור בחום של 230 מעלות למשך כ- 7 דקות.

הכנת הרוטב

קוצצים את נתחי האנשובי בצירוף שום, אורגנו ושמן זית.

הכנת מחית פלפלים אדומים

מסננים את הפלפל האדום מהמים (מארז של מותג Tumi).

מעבדים עם שמן זית במעבד מזון.

מגישים את המחית עם העוף ומקשטים עם הרוטב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר