חזה עוף עטוף באווז מעושן ומרווה

מחזירים את חזות העוף מעל הרוטב ומעבירים לתנור ב-180 מעלות ל-20-25 דקות. צילום גיל אבירם
השפית רותם ניצן מציעה עבור רשת סולתם מתכון לחזה עוף עטוף באווז מעושן ומרווה בהכנה משולבת על הכיריים ובתנור כשהרוטב עם ציר ויין, דבש וחרדל מוסיף המון

חומרים להכנת 4-6 מנות

קמח לקימוח

1/2 כפית מלח

 1 כפית פלפל

 4 עלי מרווה גדולים

2 חזות עוף, פרפרים, חצויים לרוחבם

4 חתיכות חזה אווז פרוס, 300 גרם

מעט שמן זית

3/4 כוס יין לבן

1/3 כוס ציר עוף או ירקות

2 כפות חרדל דיז׳ון

 2 כפות דבש

צילום גיל אבירם

אופן ההכנה

מצמידים עלה מרווה לכל נתח של חזה עוף.

מניחים פרוסת חזה אווז ועלה מרווה לרוחב כל נתח

עוטפים סביבו כמו טבעת ומהדקים היטב – חזה האווז יידבק בקלות לקצהו השני.

מקמחים קלות את הנתחים.

מחממים מעט שמן זית במחבת Non Stick.

צולים שני נתחים בכל פעם 3 דקות מכל צד או עד הזהבה.

חוזרים על הפעולה עם חזות העוף הנותרים.

מוציאים את החזות מהמחבת.

מוסיפים למחבת החמה את היין וציר העוף.

מבשלים את הנוזלים במשך כ-2 דקות.

מוסיפים חרדל, דבש, מלח ופלפל ומערבבים לאחידות.

מחזירים את החזות מעל הרוטב.

מעבירים לתנור ב-180 מעלות ל-20-25 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר