חומרים להכנת 4-6 מנות
קמח לקימוח
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל
4 עלי מרווה גדולים
2 חזות עוף, פרפרים, חצויים לרוחבם
4 חתיכות חזה אווז פרוס, 300 גרם
מעט שמן זית
3/4 כוס יין לבן
1/3 כוס ציר עוף או ירקות
2 כפות חרדל דיז׳ון
2 כפות דבש
אופן ההכנה
מצמידים עלה מרווה לכל נתח של חזה עוף.
מניחים פרוסת חזה אווז ועלה מרווה לרוחב כל נתח
עוטפים סביבו כמו טבעת ומהדקים היטב – חזה האווז יידבק בקלות לקצהו השני.
מקמחים קלות את הנתחים.
מחממים מעט שמן זית במחבת Non Stick.
צולים שני נתחים בכל פעם 3 דקות מכל צד או עד הזהבה.
חוזרים על הפעולה עם חזות העוף הנותרים.
מוציאים את החזות מהמחבת.
מוסיפים למחבת החמה את היין וציר העוף.
מבשלים את הנוזלים במשך כ-2 דקות.
מוסיפים חרדל, דבש, מלח ופלפל ומערבבים לאחידות.
מחזירים את החזות מעל הרוטב.
מעבירים לתנור ב-180 מעלות ל-20-25 דקות.