רכיבים
250 גרם פצפוצי אורז או קורנפלקס אלופים
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
גורסים טיפה את פצפוצי האורז (לא דק מדי).
ממיסים את שני השוקולדים.
מערבבים יחד לתערובת אחידה.
משטחים בתבנית.
חומרים ואופן הכנת קרמל מלוח
בסיר ממיסים 150 גרם סוכר עם כפית מים עד שנוצר קרמל זהוב וענברי (להיזהר לא לשרוף אותו).
בינתיים לחמם בקלחת 100 גרם שמנת מתוקה.
לצקת לתוך הקרמל הזהוב בזהירות רבה.
לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות חמאה וקורט מלח גס.
הכנת הקינוח
לצקת את הקרמל מעל שכבת פצפצי האורז והשוקולד.
להכניס למקרר להתייצבות.
כשמתייצב לצפות הכל ב- 100 גרם שוקולד חלב מומס.
לחתוך למבנים.