חנות מפעל חדשה לרשת אנגוס דבאח: הפעם בראשון לציון

חנות המפעל במתחם חונים קונים שבראשון לציון תהיה פתוחה 7 ימים בשבוע ותצטרף לשלוש חנויות המפעל הקיימות. צילום אנטולי מיכאלו
כל נתחי הבשר מגיעים לחנויות המפעל מהעדר הפרטי של הבעלים בגליל. הרשת הציבה לעצמה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר

מתחילת פברואר 2020 יוכלו תושבי ראשון לציון והסביבה לבקר בחנות המפעל החדשה של רשת הבשרים אנגוס דבאח שנפתחת בעיר, אשר תציע ללקוחות בשרים טריים – בקר, טלה, עוף והודו, במחירי חנות מפעל ובאיכות שמשפחת דבאח מספקת.

צילום אנטולי מיכאלו
צילום אנטולי מיכאלו

רשת אנגוס המונה 4 מסעדות ו-4 חנויות מפעל, הוקמה על ידי פאדי דבאח, תוך התמחות בבשר איכותי וטרי. כל נתחי הבשר, לרבות המבורגרים ונקניקיות, מגיעים לחנויות המפעל מהעדר הפרטי של הבעלים בגליל, והרשת הציבה לעצמה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר – מגידול עד מכירה בחנות או הכנה והגשה במסעדה.

חנות המפעל בראשון לציון – מתחם חונים קונים, תהיה פתוחה לקהל הרחב 7 ימים בשבוע, ותצטרף לשלוש חנויות המפעל הקיימות: כרמיאל – המגל 16, טירה – בכניסה מכיוון כוכב יאיר, גן שמואל – מתחם גן שמואל בתוך סופר הדוכן.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר