חצר כנרת מציע לפסח חרוסת בכשרות מהדרין מתמרים, תפוחים ואגוזים שלא נקטפו בשנת השמיטה

אנשי הקיבוץ מכינים את החרוסת משילוב של זנים שונים של תמרים שגדלים בקיבוץ כנרת, יחד עם תפוחים, אגוזים, קינמון, יין ותערובת של תבלינים שהרכבה נשמר בסודיות והיא שמעניקה לחרוסת של כנרת את טעמה הביתי

מפעל "חצר כנרת" בקיבוץ כנרת, יצרן מוצרי התמרים הגדול בישראל, עובד במלוא התפוקה לקראת חג הפסח שהוא שיא המכירות השנתי.
המפעל הוא הגדול בישראל שעוסק ביצור חרוסת, ואנשי הקיבוץ מכינים את החרוסת משילוב של זנים שונים של תמרים שגדלים בקיבוץ כנרת, יחד עם תפוחים, אגוזים, קינמון, יין ותערובת של תבלינים שהרכבה נשמר בסודיות והיא שמעניקה לחרוסת של כנרת את טעמה הביתי.

לקראת חג הפסח תגברה "חצר כנרת" את קו היצור של הסילאן, מוצר הדגל של "חצר כנרת". לדברי אתי קולט, מנהלת השיווק של המפעל, הסילאן היה בעבר מוצר של פסח בלבד, כמו החרוסת, אולם בהדרגה הצריכה שלו התרחבה לכל השנה וכיום כל מטבח ביתי או מוסדי מחזיק במזווה סילאן והוא הפך לחלק בלתי נפרד מהבישול הישראלי.
חצר כנרת, שהוא מותג הסילאן הותיק ביותר, מייצר כ-80% מהסילאן בארץ. לאורך השנים פותחה במפעל נוסחה יחודית שלא ניתנת לחיקוי. אורך חיי המדף של המוצר הוא מהארוכים – עד 3 שנים.

החרוסת בהכשר מהדרין של חתם סופר בני ברק, למרות שנת השמיטה והיא עשויה מתמרים, תפוחים ואגוזים שלא נקטפו בשנת השמיטה.

ניתן לרכוש את מוצרי "חצר כנרת" במעדניות, בכל רשתות השיווק ברחבי הארץ, ובחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת. 

www.tmarimplus.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר