חומרים ל-4 מנות:
350 גרם טונה אדומה טריה
2 כפות שומשום קלוי
חומרים לגוואקמולה:
לקצוץ דק:
2 יח' אבוקדו
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול
חופן כוסברה טריה
מיץ לימון
מלח ופלפל
1 מנגו
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה:
חותכים את הטונה ל-4.
מערבבים בקערה את חומרי הגוואקמולי, ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.
טוחנים במעבד מזון את המנגו, ומתבלים בשמן שומשום.
מניחים במרכז צלחת את הגוואקמולה.
את הקולי מנגו מזלפים מסביב.
צורבים את הטונה כדקה מכל צד על הגריל בתוספת מלח פלפל והשומשום הקלוי.
חותכים לשניים את נתח הטונה, ומניחים מעל הגוואקמולה.
מקשטים בפלפל וצ'ילי חריף.