מצרכים
לטוסט
2 פרוסות לחם טרי ללא גלוטן כמו רוסטיקו של שר
3 כפות ממרח פלפלים (ראו מתכון)
4 פרוסות גבינת עיזים כמו של ליב
3-4 עלי אורגנו טריים
1 כפית שמן זית
לממרח הפלפלים
5 פלפלים קלויים
1 שן שום
1 כף דבש
1/2 כוס אגוזי מלך
2 כפות רכז רימונים
1/2 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס
אופן ההכנה
טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר.
מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים.
מניחים את פרוסות גבינת העיזים והאורגנו וסוגרים.
מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית וצולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות.
הגשה
מוצע להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון
פרוס.